Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kırmızı var mı acaba linkini gönderebilir misiniz? Birde bu aliexpressden nasıl alışveriş yapılıyor herhangi bir prosedür var mı yoksa bizdeki gittigidiyor gibi sepete atıp ödemeyi yapıp sonra da gelmesini mi bekliyoruz yani gümrükle alakalı bişey yapmamıza gerek oluyo mu?

Beyler Abus disk kilidi kullanan var mı ?

ABUS 8077 GRANIT DETECTO X-PLUS bu modeli kullanan veya alabileceğimiz bir yer bilen var mı ?

Arkadaşlar debriyajı bırakırken gelen tık sesini çözdüm, aynı muhabbeti yaşayanlar için bilgi olsun.

Ses zincirden geliyor, benim zincir bol da değil gerçi ama iki dişlinin arasında zincir gergin durmayınca debriyajı hızlı bırakınca zinciri hızlı gerdiriyor tak diye bir ses yapıyor. Artık zincir bir yere mi çarpıyo yoksa dişli zincire mi çarpıyo tam bilmiyorum.1000 bakımında bakmadı mı bu herifler zincire anlamadım gitti.

Bu manetler 2016 kasa ile uyumlu mudur aliexpressde 2014-2015 yaziyor da almadan sorayim dedim. Birde kirmizisi icin aldiginiz linki yollayabilir misiniz.

Son düzenleme:
Bursa ve Yakın çvre adına akşam saat 19.00 da Bir Grup Motorcu Arkadaş Mudanya Mütareke Binasının Orada Cofe shott ta Arkadaşımız Pınar'ın yeni motosikletini kutlıycaz,Mudanya deniz havası almak ve tanışmak isteyenleri bekleriz. ..:bounce::cat:

Sıfır bulamadığım için, 1hafta önce 2015 4.700km de siyah R25 almak suretiyle aranıza katıldım dostlar
İstanbulda gezi, buluşma tarzı etkinlikler olursa alırım bi dal

g8E3Z5.jpg

arkadaşlar motorum 2015 9bin km de dün ilk defa yavaşladıktan sonra stop etti ekranda 30 yazısı vardı sizce neden böyle yaptı denge sensörü dedi bikaç kişi çözümü nedir

Mat gri arıyorum istanbul ve çevresinde var mı bilen arkadaşlar ? kardeşler yamahayı aradım onlarda yok bir kaç bayii daha aradım hiç haber bile yok.

15.000 bakımı yaptıran var mı neler değişiyor acaba? Bir de yol bilgisayarında 15 litre, 20 litre hatta bazen 40 litre yaktığını gösteriyor motosiklet ilginç bi şekilde nasıl düzeltilir başına gelen var mı?

Selamın Aleyküm. R25 100 km de kaç litre yakıt yakıyor?

Az yaksın diye zorlamadan ve çokta fazla gazlamadan yani ortalama şehir içinde ne yakıyor??

Merhaba arkadaşlar, bende motoruma kavuştum sonunda. 2 depo benzin doldurdum. Şu an km 20 kuruş yakmışım. Ortalamam 4.7 civarı.5000 devir 70 km hızları geçmiyorum :) Yan çanta olarak internet üzerinden 150 tl'ye bir arkadaştan şu çantaları satın aldım ama taktığımda lastiğe sürtüyor şu an çok kurcalayamadım :))
http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-kumas-yan-canta-seti-pmu2111

Mat Gri için bende 2 ay kadar bekledim. 1 ay kadar önce aradığımda Bursa Start Motor kapora vermemiz halinde 10 güne getirtebileceğini söylemişti ama şu an durum nedir bilmiyorum.

GRVZlv.jpg

15.000 bakımı yaptıran var mı neler değişiyor acaba? Bir de yol bilgisayarında 15 litre, 20 litre hatta bazen 40 litre yaktığını gösteriyor motosiklet ilginç bi şekilde nasıl düzeltilir başına gelen var mı?

Hocam 1LT ile ne kadar KM yapabileceğin menüye girmişsin. sel tuşuna basılı tutarsan durum düzelecek.

mat gri bulmak için türkiyedeki bütün bayileri bikaç kez aradım. mat gri için kimse net birşey söylemedi. tesadüfen eskişehirde bi tane boşa çıkmıştı ordan satın aldım.

rosso 2 lastik alacağım. ama istanbulda arka lastik bulamadım. arkaya 150 60 17 taksam sıkıntı olur mu?

ya da hiç uğraşmayacağım. gidip bizim ölçülerde michelin takacağım. kararsız kaldım tavsiyelerinizi beklerim:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar