Cok geçmiş olsun detayları merakla bekliyoruz sizden umarım kötü bişey yoktur, çok bi fark olmayacaksa bırakın onu bayiye sıfırını almak istediginizi söyleyin bence 1500liraya kadar fark ödenebilir[/QUO
ÇOK SAĞOL AMA 2 SENE GARANTİ VARYA ONU SONUNA KADAR KULLANICAM SONRA SATAR Bİ CBR600RR YADA CBR650F ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
Cbr650F benimde iyice kafama yatmaya başladı hem 4 silindir hem cok agrasif değil yolda yapilabilir gibi duruyor ama bulabilirsem bende sonra temiz 2. El alırım sıfır hem gereksiz pahalı hemde cok deger kaybeden bi motor ömürlük düşürsem belki ama yeni çıkan africa twin daha cok ömürlük olur gibi geldi bana![]()
Ayın 8 i gibi aldım r25 2016 mavi. Hic bir degisiklik yok mavide. Bu arka sele hic hoşuma gitmedi arkadaslar. Takiyorum saga sola ittiriyorum oynuyor baya. Sizde de böyle emanet gibi mı bu sele. İç kısımda ki plastikler de oyuncak gibi aynı.
Teşekkür ederim. Kardesler yamaha dan aldım. Tır üstünde aldım desem yeridir, 1 tane geldi. Motorları bir er birer mı getiriyorlar bende anlamadım.
Ayın 8 i gibi aldım r25 2016 mavi. Hic bir degisiklik yok mavide. Bu arka sele hic hoşuma gitmedi arkadaslar. Takiyorum saga sola ittiriyorum oynuyor baya. Sizde de böyle emanet gibi mı bu sele. İç kısımda ki plastikler de oyuncak gibi aynı.
arkadaşlar r25 i sıfır alan arkadaşlar motoru ilk aldığınızda usta ilk çalıştırmada red line yaptımı ? yaptıysa bunun mantığı nedir bana yok subapların başı yancak; yok buji başı yancak deyip adam ilk çalıştımada boşta motoru kökledivarmıdır mantığı ?