Arkadaslar kredi cekip sıfır araç aldım,
Ama sanırım işler o kadar da yolunda gitmedi, çünkü aldigim arac ötvden muaf bi araç ve 5 yıl satamıyorum, cok isteyip almıştım motorumu ama vazgecmek zorunda olmam beni üzüyor açıkcası, ilana koymadan önce sizlerle güzel vakit geçirdim ilk önce sizlere bi akıl danisayim hemde almak isteyen olursa burdan birisine nasip olsun diye düşündüm, fiyat konusunda birsey soylemek istemiyorum zaten buradan bunu okuyan herkes motor hakkında genel bilgilerini biliyor piyasayı da biliyor, ben motorum hakkında cömertce birkac bilgi paylaşayım kimsenin aklinda soru isareti kalmasin,
Daha 2000km olmadi ama 2000bin diyelim yalan olmasin,
Elektronik aksam kış ayında zarar görmesin diye hiçbirşekilde motoru yıkama yapmadim kiriyle duruyor aldigim günden beri, 1 kere uzun yol denilir mi bilmiyorum ama 180km yol yaptım, daha önceden de motor kullanıcısı olduğum icin motorun şekline semaline güvenip akrabosi gosterisi yapmaya kalkmadim sakin bir kullaniciyim, yolunu bulursam limitler dahilinde gaz açarım, herseyiyle orijinal yatmasi kalkması yok çok şükür kimsenin de olmasın insallah,
Yalanı sevmem motor temiz deyip gelip görünce ters bi yeri olursa, g*t bas sallamam yol paranizi karsilar yemeginizi yedirir yolcu ederim, (bunlardan kastım düşme tespit edilirse degisen parça, sökülmus(takilmis) boyanan parca yatma kalkma tespit edilirse) benim soyleyecklerim bu kadar arkadaşlar, fiyat konusunda ozel mesaj gönderebilirsiniz, zaten olmazsa da burdan malum siteye koyucam ama gönül ister ki kıymetini bilene gitsin