herkese merhaba, motorun zincirini ve arka cantını temizlerken arka frene doğru da gaz yağı sıktım, artık arka fren çok az tutuyor, neredeyse hiç tutmuyor, sizce ne olmuş olabilir.
tabii ki yağdan kaynaklanıyor, ben soruyu yanlış sordum, pardon. balata değiştirmeden çözebilirmiyiz? mesela balata spreyi ile.yağdan kaynaklanıyor olmasın![]()
tabii ki yağdan kaynaklanıyor, ben soruyu yanlış sordum, pardon. balata değiştirmeden çözebilirmiyiz? mesela balata spreyi ile.
Bütçen müsaitse 300v, yok daha uygun olsun dersen 5100 ama motuldan şaşma kardeşim.
Bütçe önemli degil biri 50 ise biride 70 zaten pek bi farkı yokta motul 300v için şehiriçi kullanımına uygun olmadıgı sürekli yüksek devir için üretilen pist yağı olduğu yorumlarını okumustum sizce dogrumudur
Yorumun için teşekkürler![]()
Ya kardesler felaket kararsizim mavi olanina herhangi bi sticker dijital baski resim filan yakistiramiyorum ama siyahida pek tutulmadi mavi kadar. Sizin karariniz ne yonde kir tutmama ve tatlilik olarak hangsi rengi tavsiye edersiniz ?
bugün R25 alacak olsam yine gider siyah alırım... mavi oyuncak gibi
H7 mi bizim ön farlar?
Kitabında net bi bilgi yok.
R25 için lansman diye bişey yok yeni tanıtılan bir model değil ki zaten piyasada olan bir model. Firmalar yeni ürettikleri modeli belirli bir sayıda uygun fiyatdan satarlar tanıtım amacıyla . Fuarda R25 de olmaz zaten bayiilere bakmalısın.