O zaman, nedir kardeşim bu yakıt kıyaslaması? Madem size benzin parası veren yok,o zaman şikayet etmeyeceksiniz,şu kadar yakıyor,bu kadar yakıyor diye.
Gülü seven dikenine katlanır.Hem performans olsun,hem az yaksın,oh ne güzel.
Bu arada ben motorumu performans olarak sizin motorlarınızla kıyaslamadım,zaten ayıp olur.Sadece yakıt konusunu gündeme getirmek istedim.Ama arkadaşlar,sen de bas bak ne kadar yakıyor deyince,olay oralara gitti.
Son söz olarak,siz motorlarınızı sevin kardeşlerim.Ben sizin motorunuza kötü demedim.Hatta 250 cc kategorisinde daha iyisi yok şu an.O yüzden bu konu başlığını takip ediyorum.Ama sizin 5 kuruş vermeyeceğiniz motor da,bir çok r25'i eskitir.
Sevgiler,saygılar.
Hocam sen yine yanlış anlamışsın, yakıtından şikayet ettiğimi hatırlamıyorum

tanıdığım çevremdeki birçok R25 kullanıcısı arkadaş da gayet memnun. Zaten yakıtı ve bakımının altından kalkamayacak arkadaş da gelip burada veryansın etmesin, kendisine daha ekonomik alternatifler baksın.
Motosikletin yakıt tüketimi 250cc lerle kıyaslanınca normal değerlerde. 250cc diğer rakiplerinin üzerinde performans sunduğunda rakiplerinden de haliyle fazla yakıyor, bu kadar basit.
Sen bazı genç arkadaşların gazına gelme, R25le tokatlarım seni diyen de çıkar, he he de geç
Fikirlerine katılmadığım bir diğer nokta R25 hakkında "
Hatta 250 cc kategorisinde daha iyisi yok şu an" demişsiniz. Buda yanlış bir ifade. Kime göre ve neye göre daha iyisi yok? Buda beklentiye göre değişir. Konfor arayan için en iyisi inazumadır, en az yaksın isteyen için en iyisi cbr250r dır, en iyi uzasın diyen için R25... Buda subjektiftir yani...
Bir diğer konu, yine yanlış anladığın bir konu, "
Ama sizin 5 kuruş vermeyeceğiniz motor da,bir çok r25'i eskitir." mevzusu. Evet olabilir, eskitir, eskitmez diye bir iddiam da yok

Ancak benim orada anlatmak istediğim sizin daha önce kullandığınız "o motora o para verilmez" ifadesinin hoş olmadığıydı. Bakın hemen kırılıp alınmış ve bu cümleyi kurma gereği duymuşsunuz.
Ben orada fikirlerin kişiye göre değişebileceğini izah ettim, o motora 5 kuruş verilmez demedim esasında. Verilir hatta meraklısı gider gerekirse R25in 2 katı para verip tertemiz düşük km olanını yurtdışından da getirtebilir.Bunlar kişilere göre farklılık gösterir.
Motorunuzla mutluysanız ne mutlu size. Bizlerde mutluyuz, tartışacak bir mevzu yok ortada yani :wiinkk:
Kazasız mutlu sürüşler dilerim :cat: