Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

R25'lerin depo kısmı çoğu tankpad için uygun değil. r25'e uygun tankpad satın alan ve memnun kalan arkadaslar, aldıkları siteyi paylaşırsa çok sevnirim. hala tankpad alamadım :)

Hocam aklına okadar takıldıysa internetten almak yerine motorunla şehrindeki tankpad satan yere git, deponun üzerine tutup görerek al tankpadi. Kafan rahat olsun.

Ayrıca 15-20 sayfa önce tankpad konusunu tartıştık, çözüme kavuşturduyduk. Forumu okursan aradığın cevapları bulacağına inanıyorum :cat:

Satan firmayı tanımam ama yüzde yüz R25 uyumlu tankpad sattıklarını söylüyorlar birde bunu incele : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-r25-uyumlu-tank-pad-235182633/detay

Son düzenleme:
Hocam aklına okadar takıldıysa internetten almak yerine motorunla şehrindeki tankpad satan yere git, deponun üzerine tutup görerek al tankpadi. Kafan rahat olsun.

Ayrıca 15-20 sayfa önce tankpad konusunu tartıştık, çözüme kavuşturduyduk. Forumu okursan aradığın cevapları bulacağına inanıyorum :cat:

Satan firmayı tanımam ama yüzde yüz R25 uyumlu tankpad sattıklarını söylüyorlar birde bunu incele : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-r25-uyumlu-tank-pad-235182633/detay

Birçok ürünü inceledim Bu attığınızı da dahil ama biraz basit kaçtı.
yine de teşekkürler. konut kilit :wiinkk:

Sol ayaklığım kırıldı yenisini nerden alabilirim önericeğiniz model var mı?ben olsam şunu alırdım diceğiniz.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız:)
Bayagidir takip edemiyorum konuyu işten güçten. Motor 5 bine anca geldi kısa kısa duruyoruz.
Egzosumuzu taktik :)

MWLBlQ.jpg

Hayırlı olsun güzel duruyor.
Video isterük ama :cherry: Sesini bi duyalım ona göre planlarımıza yazalım :queen:

günaydın arkadaşlar r25'im 5500 kmde 6bin bakımı için servise gideceğim istanbul anadolu yakasında muhtemelen tuna fiyatlar nedir giden var mı?

R25' imi alalı 6 ay olmuş fakat ehliyetimi bu cumartesi alıyorum inşallah :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar