Gümrük vergisini hesaba kattın mı? 100 dolar ve üzeri her ürün gümrük vergisine tabidir.
Yok onu hesaplamadım. Satıcı ürün bedelini 90$ olarak bildirse sorun olurmu peki?
Gümrük vergisini hesaba kattın mı? 100 dolar ve üzeri her ürün gümrük vergisine tabidir.
Yok onu hesaplamadım. Satıcı ürün bedelini 90$ olarak bildirse sorun olurmu peki?
sehpa kaldırma aparatıda alman gerekiyo.sehpanın çatalını ona geçirip kaldırmak için.bütün sehpalarda r25 e uymuyo bazıları kaldırıp indirirken plakalıga dayanıyo kendiminkinden biliyorum satan elemanada 30 defa sordum o kadar kendinden emin konuşuyolarķi kanıyo insan.sehpa seçimi yaparken resimlere bak bazıları ucuna doğru üçgen oluyo ve uzun onlardan alma kısa kare olanlardan bak derimArkadaşlar selam bir sorum olacak motora arka sehba almak istiyorum acaba standart sehbalar bizim motorlara uyarım ekstra bir aparatı gerek varmı
Motoruna sehpa alan yok mu?kaç seferdirdir nerden alabilirim die soruyorum cevap yok!!
Yarın 1000 bakımına veriyorum yağını kendim aldım 25 hava filtresi için 40da işçilik için yani toplam 65 vericem iyimidir ne dersiniz.bakımda motorun yanında durmak gerekir mi?
Birde motul c1 zincir temizleyici sipariş vermiştim ellerinde olmadığından WÜRTH genel temizleme spreyi göndermişler.sizce bu marka nasıldır hangisi daha iyidir bilenler paylaşırsa sevinirim.herkeze iyi geceler motorunuz bacaklarınızın arasından hiç kaymasınbuda şimdi geldi aklıma
![]()
Yorumun için sagol hallettim o meseleyiBu konu altında soruna cevap almak çok zor bende denedim bir kaç kere olmuyor vazgeçtim.
Dİlim döndüğünce size cevap vereyim.
Sehpayı burdan alabilirsin. Ben aldım memnunum.
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...aratli-kaldirma-sehpasi-arka-208465208/detay/
Vereceğin işcilik uygun.Ama yağı yamalube almadıysan sorun çıkartabilirler. Motorun yanında durmanıza gerek yok. Wurth iyidir ama c1'in yerini tutarmı bilemiyorum.
Merhaba arkadaşlar
Arka fren mekanizmasının arkasında kırılma meydana geldi. metal kısmın değişmesi gerekiyor sanırım.
Fiyat hakkında bilgisi olan var mı nasıl bi yol izlemem gerekiyor.
Herkeze selam Tex 269 miflonlu 2mm branda almayı düşünüyorum bilgisi olan var mı?sağlam mıdır?su geçirir mi?birde hangi bedeni bizim motorlara olur..
Ben 1 haftadır kullanıyorum daha ciddi bir yağış olmadı su geçirir mi geçirmez mi bilemem.
4mm olanları da var. Oxford ve Held markalı brandaların çok daha kaliteli olduğunu okumuştum. Zamanım olmadığı için Tex aldım. Aynaları kapatınca small tam oturuyor az bir şey sıkıyor bence iyi bir şey. Kutunun üzerinde ölçüler yazıyor motosikletinizin uzunluğunu yüksekliğini öğrenip ona göre alabilirsiniz.
En iyisi kapalı otopark ama imkan yok işte
Bende dün baktım. kaldığım yerde kapalı alan var ama koydurmuyor şerefsiz yönetici.Senin motor ne?oxford held gereksiz pahalı gibi gelio bana.2mm seçmemin sebebide taşıması kolay olsun die su geçirmiyosa 4mm 2mm aynıdır düşüncesindeyim.aklımada düşmedi deil şimdi 4mm mi baksam