Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bende en sonunda r25 me kavuştum makineyi daha almadan buradan tanımaya çalışmıştım yapmayın burdan bir yere kadar tanınıyor çok deli bişey bu acayip. lastiklerimde Allah izin verirse 15 güne gelecek . İnş. bekleyenleerde hayırlısı ise motorlarına kavuşurlar ...kazasız belasız sürüşler arkadaşlar Allah korusun..

Yeni alan arkadaşlar 1000km rodajı 7bin devir geçmeyin 1000km sonra 8400 uzun süreli geçmeyin lastik rodaj süresi 100km değil bunu bilin lastiğin sadece orta kısmı kullanıldığında yanak kısmı halen mumlu halde devam edecektir. 1000kmde bile lastik kendine gelemeyebilir sakin kullanın hem motora alışın sabırlı olun. Eski asfaltlarda yavaş olun yeni asfaltlarda irc size sürüş konforu sağlayacaktır. Eski cam gibi olan asfaltlarda viraja gelmeden hızınızı azaltın yavaş dönün ! Keyifli sürüşler

yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun...
benim r25 in ön jantta boya atması başladı. varmı aynı sıkıntıtan muzdarip olan?

bizim motorlara en uygun tank pedler bunlar galiba bide R yazılı :D
2gPRDq.jpg
[/IMG]

Beyler motorum 2.200 de 800 km iken aldim gozle gorulur derecede performans eksikligi var, hizlanma gibi ve emin olun fazla kullandigim icin oyle gemiyor,rodaj bakimina gitddi ve bi sonraki bakimi ne zaman bunlarin.

Beyler motorum 2.200 de 800 km iken aldim gozle gorulur derecede performans eksikligi var, hizlanma gibi ve emin olun fazla kullandigim icin oyle gemiyor,rodaj bakimina gitddi ve bi sonraki bakimi ne zaman bunlarin.

Bakıma ne zaman girdin yağ ne kondu kaç kilosun ne kadar hız yaptın yakıt ortalaman ne hepsini yaz

izmir izmotodan haber alan varmı arkadaşlar 2 3 gün içerisnde? faturalar gelmedi onları bekliyoruz demişlerdi hala ses seda yok ne faturaymış

3bin küsür km.de iken r25 deneme şansım oldu tekrar, 6.vitesin üst devirlerinde başkalaşıyor makine ::eek:hmy::::whip::::whip::::gazla::

Önceki sayfalarda bahsettiğimiz arka zincir veya dişliden gelen sesi devam eden var mı ? Geçen de Yousuffer ile beraber sürdüm bitti sanırım o ses.

3bin küsür km.de iken r25 deneme şansım oldu tekrar, 6.vitesin üst devirlerinde başkalaşıyor makine ::eek:hmy::::whip::::whip::::gazla::

Önceki sayfalarda bahsettiğimiz arka zincir veya dişliden gelen sesi devam eden var mı ? Geçen de Yousuffer ile beraber sürdüm bitti sanırım o ses.

Dün akşam farkettim ben de 300km de falan benim makine şuan ve dediğin türde bir ses var. ne olduğu hakkında bir fikrin var mı hocam?

Satılık sıra ilk sıradayım ve gelecek sevkiyatta kesin olarak mavi alıcam ama motor almak ve almamak arasındayım birinci sıramı satmak istiyorum 250 tl karşılığında 2 el piyasası 15-16 bin tl iken beklemeden alabilceğin 0 motor için bu fiyat uygundur. Motor bursa merkezden alınacaktır. Mail:[email protected]

Satılık sıra ilk sıradayım ve gelecek sevkiyatta kesin olarak mavi alıcam ama motor almak ve almamak arasındayım birinci sıramı satmak istiyorum 250 tl karşılığında 2 el piyasası 15-16 bin tl iken beklemeden alabilceğin 0 motor için bu fiyat uygundur. Motor bursa merkezden alınacaktır. Mail:[email protected]
:D :D
:queen::queen:

Bu neyin kafası. Bunu alacak, kabul edecek aptal var mı? Az daha koyup ikinci el mt07 almak için süper zeka olmaya gerek var mı?

İkinci el piyasası da 15-16 yazanlara aldanmayın arkadaşlar. Ben motorumu 13 küsüre sattım. satıcı olanlar hep böyle sattılar. daha üstüne lütfen itibar etmeyiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar