Pulsar rs 200 inceleyen varmı ??
arkadaşlar yazılanları okudum ve 1 haftaya benimde elime geçer diye sevinçten çıldırdım.Ta ki kütahyada ki yamaha bayisini arayıp sorana kadar.Adam daha türkiyeye gelmedi bi tarih verevemiyoruz dedi ve ben tekrardan yıkıldım.yıkıldım. Yokmu yamaha genel merkezine yada distribütörü arayıp soran
sırayla alakası yoktur burada motor alan yok geleni şehir dışını satıyorlar tek isim yazdıran da benim diye tahmin ediyorum.3 4 motorun bayiliğini yaptığı için bilmiyorlar sanırım eğer ki sağa sola gelip buraya gelmezse bende çevre illerden alırım canıma tak etti çünkü.Bayilerden geldiğine dair haber alan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim bende ona göre çevre illere bakarım
Hocam ben haberini aldım işte her bayii e zaten 3 4 tane motor geliyor eger senden başka bekleyen yoksa tek motorun sevkiyatınıda yapmazlar gibime geliyo yada İnternetten Yamaha Türkiye distribütöre gir iletişimden telini bul ara bayii ama ayak oyunu yapıyor... diye...
getirmemezlik yapmazlar diye tahmin ediyorum çünkü elde patlayacak bir motor değil bizimkisi ama sen içime kurt düşürdün haklı olarak ben yine bir arayıp sorayım.Distribütöre ulaşabileceğim bir numara varsa yazar mısın sana zahmet
yok mu piste geleeen :silent:
Ayda kaç tane yamaha r25 geliyor? acaba kırmızı renkte gelecek mi