Bursa start motor'a FZ6 Fazer için arka balata sordum. 110TL fiyat verdiler. 20TL de işçilik aldılar. Orjinal balataymış. Heryerde fiyatı aynıymış.
Farklı markanın en iyi balatasını 70TL ye satın aldım. Üstelik Zincir, ön-arka dişli, yağ, yağ filtresi, arka balata değişimi için işçilik ücreti 50TL verdim.
Yani Start motor benim şahsi görüşüme göre de ilgisiz ve yüksek fiyat çeken bir firmadır.
Arkadaşlar kısmetse bende r25 le aranıza katılıcam bayiden teslim alıcamız zaman sıfır motorda olsa kontrol etmemiz gereken yerleri nereleridir montajında falan sorun olmasında yada çizilme falan nerelerine dikkat etmek lazım yardımcı olursanız sevinirim tekeriniz düz bassın
Arkadaşlar cümleten merhaba ben yakşalık 2 hafta önce bayiye raceblue için isim yazırdım kapora almadılar sürekli arıyorum çevre illerimdeki bayileri hiç biyerde motor yok.Tek bi bayiyi aradığımda tarih verdiler onlarda mayıs ayı sonu dedi.İsim yazdırdığım bayi ayın 15i gibi gelebilir demişti.Motorun parası uzun zamandr hazır bekliyor ve oturup r25 videosu izlemekten kafayı yedim.Eğer motor teslimi için bayiden tarih alan varsa yazarsa sevinirim
Canakkaleli kardeşim Ben de canakkaleliyim fakat bursada yaşıyorum. Yaklaşık 3000 km yol yaptim herhangi bir sıkıntı görmedim. Zincir sesi tamamen kullanıcıya bağlı. Bakarsan bağ bakmaz san dağ misali.Herkeze selam tekeriniz düz bassın bu zincir sesi geliyo muhabbetinde gelen ses ne kadar arkadaşlar rahatsız edicimi çok duyuluyomu şehir içinde giderken duyulurmu dalga konusu olcak gibimi birisi öyle demişte kafama takıldı kronik sorunmu yoksa zincir dişli sistemi değişse sorun çözülürmü
Arkadaşlar, rodajı bitmiş olan, değerleri stabilleşmiş olan bir r25 e sahip birinden hızlara göre tek kişi anlık tüketim bilgileri istiyorum. Yardımcı olabilecek birileri eminimki vardır. Sakin bir uzun yolculukta kaç LT ye kadar düşürülebilir?
70-80 arası
90-100 arası
110-120 arası vs. vs.
Herkeze selam tekeriniz düz bassın bu zincir sesi geliyo muhabbetinde gelen ses ne kadar arkadaşlar rahatsız edicimi çok duyuluyomu şehir içinde giderken duyulurmu dalga konusu olcak gibimi birisi öyle demişte kafama takıldı kronik sorunmu yoksa zincir dişli sistemi değişse sorun çözülürmü
Bende adımı yazdırdım. Ne zaman geliceği hakkında bilgi istedim. Üzgünüz ne zaman geliceği konusunda bilgi veremiyoruz dediler.
Arkadaşlar, rodajı bitmiş olan, değerleri stabilleşmiş olan bir r25 e sahip birinden hızlara göre tek kişi anlık tüketim bilgileri istiyorum. Yardımcı olabilecek birileri eminimki vardır. Sakin bir uzun yolculukta kaç LT ye kadar düşürülebilir?
70-80 arası
90-100 arası
110-120 arası vs. vs.