Ben kapanmış halde aletin canı burnunda ancak 145 görebilmişken mustafa abi senin arkandan ağzım sulanmadı değil hani
kazasız belasız bin inşallah 
Arkadaşlar henüz R25 im olmadığı için bilmiyorum. orjinal kuyrukta bu palakanın üstünde reflektör mü var lamba mı? ben kuyruk değiştirirken boşta kalan soketi arka stop lambasının diye düşünüp, arka stopu iptal etti diye atladım hemenr:
o boşta kalan soket plakanın üstünde lamba varda oraya mı ait :silent:
Bugün hafif yüklendim.
https://www.youtube.com/watch?v=jFMJPIEB5Oo&feature=youtu.be
Bende buraya kendi yorumu mu ekliyeyim. almayi dusunen arkadaslar bunu da okusun.
R25 ten once cbr 250r kullaniyodum. Misalen konusmuyorum yani. Cbr 250r ile r25 yan yana calistirdiginizda r25 in rolanti de ki sesi bile cbr in sesini bastırıyor. Yola ciktiginizda da bu durum değişmiyor. Cbr tır tır yaparken r25 gür gür ediyor. Ses olarak Cbr eger 250 likse r25 400-500 cc gibi hissettiriyor. Altinizda daha büyük bir motor varmış gibi bir his veriyor = daha fazla keyif.
hocam ses işi tamamen kişisel bi zevk.
sen gür gür seversin ben tır tır.
tekrardan belirteyim, bana göre r25 in orjinal egzoz sesi cbr dan kötü.
Motor harika arkadaşlar ya. Her binişimde ayrı bir zevk alarak iyi ki almışım diyorum. Bugün ilk defa iki araç yanından kısa mesafe ivmelendim ve gaz tepkisi, dozu her şeyi yerli yerinde. Bir diğer konu da vibrasyon yok denecek kadar az. O kadar yumuşak bir sürüşü var ki kayıyor sanki. Hele benim gibi önceki aracı Atv olan biri için bulutların üzerindeymişim gibi.Bir soru sorayım, yüzey temizliği için ne kullanmamı tavsiye edersiniz? Çizmeyecek vs.. Ve tabii ki çamur temizliği için.
Basınçsız su, cilalı oto şampuanı, yumuşak sünger yada mikrofiber yıkama eldiveni..
Basınçlı su ve oto yıkamalarda olan hazır köpükleri kullanmayın.. Mümkün olduğunca kendiniz yıkamaya çalışın hocam.. Magiuars hızlı cila var sprey şeklinde her yıkamadan sonra sıkarak uygulayın.. Bu şekilde temiz ve bakımlı olur.. Ayrıca zincir bakımı ve temizliği yapıp yağlamayı unutmayın belirli km'lerde..
Arkadaşlar gece gece bütün tadım tuzum kaçtı, 48 saat boyunca motorun kontağını çevirmedim şehir dışındaydım. (motorumu kapalı garajda muhafaza ediyorum)Motorumu çalıştırıp 1.vitese attığım anda istop etti ve bunu hararet göstergesi 2.cizgiye gelene kadar yineledi. Bu motor ilk motorum olduğundan cahilliğimi göz ardı edin, moturu uzun zaman çalıştırmadıktan sonra direk çalıştırıp vitese atmak böyle bir sorun yaratır mı ? Rölantide 30-40sn beklemem mi lazım ? Yoksa sadece bana mahsus bir durum mu ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler, iyi forumlar.
Arkadaşlar gece gece bütün tadım tuzum kaçtı, 48 saat boyunca motorun kontağını çevirmedim şehir dışındaydım. (motorumu kapalı garajda muhafaza ediyorum)Motorumu çalıştırıp 1.vitese attığım anda istop etti ve bunu hararet göstergesi 2.cizgiye gelene kadar yineledi. Bu motor ilk motorum olduğundan cahilliğimi göz ardı edin, moturu uzun zaman çalıştırmadıktan sonra direk çalıştırıp vitese atmak böyle bir sorun yaratır mı ? Rölantide 30-40sn beklemem mi lazım ? Yoksa sadece bana mahsus bir durum mu ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler, iyi forumlar.