Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Nisan ayından beri r25 bekliyorum! İstanbul'da 1 tane siyah buldum. Mavi istediğim için almadım. Bu hafta gelecek olan parti gelmemiş. Ve hala 12. sıradayım! Hazirana anca diyolar ondan bile şüpheliyim!
Cbr125 veya 250sl'in fiyatları artmasaydı vazgeçicektim r25'den. Ama şuan ninja 250 sl olmuş 13500 lira civarı ne gerek var onu almaya?
Cbr 125 bu fiyattan elimde patlar iyi fiyata satamam diye korkuyorum. Yoksa bu sezonu 125 le geçirip seneye r25'e geçmeyi düşünüyordum..

O kadar bıktırdılar ki motordan vazgeçip yeni bi araba almayı düşünüyorum o duruma geldi iş....

Nisan ayından beri r25 bekliyorum! İstanbul'da 1 tane siyah buldum. Mavi istediğim için almadım. Bu hafta gelecek olan parti gelmemiş. Ve hala 12. sıradayım! Hazirana anca diyolar ondan bile şüpheliyim!
Cbr125 veya 250sl'in fiyatları artmasaydı vazgeçicektim r25'den. Ama şuan ninja 250 sl olmuş 13500 lira civarı ne gerek var onu almaya?
Cbr 125 bu fiyattan elimde patlar iyi fiyata satamam diye korkuyorum. Yoksa bu sezonu 125 le geçirip seneye r25'e geçmeyi düşünüyordum..

O kadar bıktırdılar ki motordan vazgeçip yeni bi araba almayı düşünüyorum o duruma geldi iş....

Renge niye bu kadar takiliyorsunuz ki zaten sürmeye başlayınca en güzel motor sizinki olacak :) tecrübeniz çok yoksa ikinci el bi cbr125 alip seneye istediğiniz R25 rengini de alabilirsiniz.

Ekimden sonra pek sıra kalmaz bence. Ben de kırmızı için 2016 modelleri bekleyecektim önce ikinci el bi cbr250 alıp ama sonradan vazgeçtim siyah olsun bizim olsun dedim :)

Ekimden sonra pek sıra kalmaz bence. Ben de kırmızı için 2016 modelleri bekleyecektim önce ikinci el bi cbr250 alıp ama sonradan vazgeçtim siyah olsun bizim olsun dedim :)

Ekim kasımda alacağıma şubata kadar beklerim üst modelini alırım.hem sene büyük ihtimal farklı renkler gelecektir.

BU fiyat düşmezmi yavv.. Yeni başlayanlar için Çok pahalı kask mont kilit en başta lastikler offff offf

Keşke düşse fiyatlar ama ne yazıkki düşmez. Euro ya endexli olan kawasaki de mümkün oluyor bazen. Mesela euro bi ara 2.6 lara düştüğünde baya fiyatları uygun olmuştu.
Bu arada benim Görüşüm döviz deki yükselişin devam edeceği yönünde. Yani bu tüm sektörlere zam olarak yansıyacaktır.

O siyah motoru nerede buldun acaba ben bütün bayileri aradım bu ay sonu dediler, geçen hafta, duruyorsa alayım :)

O siyah motoru nerede buldun acaba ben bütün bayileri aradım bu ay sonu dediler, geçen hafta, duruyorsa alayım :)

İstanbul Tuna'da bulmuştum. Gittim hatta üstüne oturdum kurcaladım ama siyah pek hoşuma gitmedi.
Satıldı malesef şuan yok hiç bir yerde aramadığım İstanbul şubesi kalmadı. Söylediklerine göre 10 günde bir geliyormuş. Mayıs 15 de gelecek olan parti gelmemiş onlarda bekliyor. Bana senin motor Haziran'da hazır dediler bekliyorum.

İstanbul Tuna'da bulmuştum. Gittim hatta üstüne oturdum kurcaladım ama siyah pek hoşuma gitmedi.
Satıldı malesef şuan yok hiç bir yerde aramadığım İstanbul şubesi kalmadı. Söylediklerine göre 10 günde bir geliyormuş. Mayıs 15 de gelecek olan parti gelmemiş onlarda bekliyor. Bana senin motor Haziran'da hazır dediler bekliyorum.

Tunadan bende siyah bekliyom 15 de gelecek dediler ses seda yok be artık gelsin be..

geçmiş sayfalarda yazmıştım, haziranda gelicekmiş diye bir abimizden aldığım bilgiydi :)

Hayırlısıyla kaporayı verip bizde girdik sıraya haziranda kısmetse r25le caddelerdeyiz makinayı canlı görünce dahada aşık oldum eminim gazlamaya başlayınca dahada aşık olucam herkeze kazasız belasız cezasız sürüşler :)

Race Blue ye giden tank pad :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------

R25 in siyahı diğer motorların siyahından güzel duruyor örnek 600rr 2015 mesela yan yana koy bak r25in kırmızı şeritleri makineyi görünür yapıyor 600rr varmı yokmu belli değil yan grenajda yazı olmasa onuda bilemezsin :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar