Arkadaşlar 11000-12000 devir giderken motor gaz kesiyor bazen ve devir düşmeye başlıyor.sizce neden olabilir. Konu hakkında fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Işık 14000 devire ayarlı. 6. Viteste hızlanırken dediğim devirlerde birsüre gittikten sonra gazı kesiyor ve gazı yemiyor.11 bin 12 bin devirde gösterge üzerinde beyaz ısık yanıp sönüyorsa onu düzelt . 14 bin devire getir o ışığı
Bnm motorda sıkıntı bitmiyor arkadaş. Gaz kesiyor,rölantide sesli çalışıyor, marşa basınca almıyor gazada basmak gerekiyor.4-5bin devirde motor ötüyor gibi bide. Servise götürdüm açtılar baktılar faZla sıkıştırmadan zorlamadan dolayı hava filtresinin oraya yağ kaçaırmış motor. Enteresan gldi. Temizledik hallettik dediler, birkaç güne normale döner dediler ama daha bi değişiklik yok motorda. Bugün aldım servisten,3 günde serviste kaldı.ne yapmalıyım sizce. Varmı yorumu olan.
Walla çok sıkıştırdığımda söylenemez. Çok nadir 180km ye çıkıyorum. Motora oksijen girişimi az şuan yoksa bnzinmi pis anlamadım gitti. Servisin dediği gibi 1 kaç gün kullancaz bakalım. Yorumun için tşkr ederimİyi bi küfür hak etmişler, millet ne sıkıştırıyor motoru 195 yaptırmayı başarıyor sen yapınca mı yağ kaçırmış? Geçsinler bu işleri bi kabahat var ortada üstünü örtüyorlar resmen. R25 facebook sayfasında 2 ay olmadan 5000 km bakımı yaptıranlar vardı yardıra yardıra sürüyorlardı onlara neden bişey olmamışta senin motora olmuş olan?
Senin motora fazla yağ koymuş olmasınlar?Bnm motorda sıkıntı bitmiyor arkadaş. Gaz kesiyor,rölantide sesli çalışıyor, marşa basınca almıyor gazada basmak gerekiyor.4-5bin devirde motor ötüyor gibi bide. Servise götürdüm açtılar baktılar faZla sıkıştırmadan zorlamadan dolayı hava filtresinin oraya yağ kaçaırmış motor. Enteresan gldi. Temizledik hallettik dediler, birkaç güne normale döner dediler ama daha bi değişiklik yok motorda. Bugün aldım servisten,3 günde serviste kaldı.ne yapmalıyım sizce. Varmı yorumu olan.
Yağ koyarlarken bnde yanındaydım. 2lt yamalube koyuldu.
1000bakımında yağıda filtreside değişti.filitre değişimi yapmadan 2 lt koyduysa fazla koymuş. patlatırsın conta keçe...