ALANYADA AKŞAM GEZMESİ:cherry: malum havalar sıcak akşam evde zaman geçmiyor bizde site üzerinden tanıştığımız arkadaşlarla biraz sohbet muhabbet edelim dedik :wiinkk:
bir sonraki toplantı da video da çekmek lazım yunus
kamera çok kaliteli olmasa da var şükür asıl sorun güneş batmadan milleti toparlayabilmek önce şahin petrolün orda top speed akabinde viraj videosu yapsak çok güzel olur.aynen bize bi kask kamerası şart aslında
R25 4 silindir degil ama 12-14 bin arasi harika bi motor sesi tınısı var.
Dun gece bogazda arnavutkoy sahilde kenara cekmis dururken ters istikamette uzerinde artciyla 2. vitesin dibinde 90 la bi R25 gecti. Sesi muzik gibi resmen. Egzoz sesinden bahsetmiyorum motordan gelen mekanik ses:cat:
Yamaha offical reklamindada şu uzayda gecen hic efekt eklemeden ayni sesi kullaniyor...
SHARK s900c modeli kaskı kullanan varmı yada hakkında bilgisi olan yardımcı olan olursa sevinirim
Olmaz bize de aynısı yapıldı
Arkadaşlar bu arada bi önceki mesajımda ayzmayı unutmuşum yamaha Türkiye ile olan görüşmemden alıntıdır.
Ben: Neden illa yamalube koymamız gerekiyor dünya markası bi yağ koymak istiyorum viskozitesi uygun bi şekilde bunun ne zararı olabilir ki.
YT: Biz yamaha olarak motorlarımız için en uygun şekilde tasarlanmış yağ olan yamalube' u öneriyoruz vizkozitesi uygun olduğu takdirde diğer yağlarda konabilir ama yamalube içinde karteri boyayacak bir karışım barındırıyor. Siz başka yağ kullanıp motora zarar verirseniz ve biz moyor içinde yamalube' un bıraktığı bu boyayı göremezsek garantide sıkıntı oluşabilir.
Bana söylenen bunlar seve seve değil ama öteki türlü yine yamalube koyduracağım bu gidişle. Ama açıkçası söylemeden de edemeyeceğim bu söylemlerin hepsi beni yamahadan adım adım soğutuyor açıkçası.
R25 4 silindir degil ama 12-14 bin arasi harika bi motor sesi tınısı var.
Dun gece bogazda arnavutkoy sahilde kenara cekmis dururken ters istikamette uzerinde artciyla 2. vitesin dibinde 90 la bi R25 gecti. Sesi muzik gibi resmen. Egzoz sesinden bahsetmiyorum motordan gelen mekanik ses:cat:
Yamaha offical reklamindada şu uzayda gecen hic efekt eklemeden ayni sesi kullaniyor...
Motul yagı motomaxdan aldım, zeytinburnu motoland yetkili servisde 5000 bakımda değişti. Motorla dun 80 km 90 100 ve ara ara 130 150 geldim ve gene 4 litre yaktı. O yuzden sadece aynaları kotu dıyebılırız motorun![]()
Bu akşam bir şey dikkatimi çekti. Gösterge ekranında her hangi bir uyarı ışığı yanmamasına rağmen ekranımda yazı ile OIL yani YAĞ Yazısı vardı. Motor daha 1007 km de ve rutin bakıma Önümüzedeki hafta götürebileceğini. 1 kısa tur attıktan sonra yazı yerinde durduğu için sıkıntı yaşamamak adına motoru tekrar parka çektim. Sanki yazı hep orada idi ama emin olamadım.
Yarın sabahtan servisi arayarak soracağım ama merak işte. Sizlerde de o yazı sürekli orada mı? Yoksa???
Yanıp sönen OIL yazısı bakımın geldiğini hatırlatır. 1000Km de yanmaya başlıyor serviste yağ değişiminden sonra sıfırlanıyor sonra 5000kmde bir yüzünü gösteriyor. Bir de modlardan biri son bakımdan itibaren kaç km yapıldığını yazar orda üstte oil altta odo mu ne yaziyordu tam hatırlayamadım SEL düğmesine basınca geçer. Bir sorun göstergesi değil yani.