Tarzına uygun değil bence selçuk abi![]()
Müsait olduğumda bu moturun üzerine bir oturup pozlarım kendimi. Buraya da upload eder kararlaştırırız.
Ama tabi ki gönlüm R25'ten yana. Bekleyip görücez. :mrgreen:
Tarzına uygun değil bence selçuk abi![]()
http://image5.sahibinden.com/photos/37/77/29/big_1683777290lx.jpg
Arkadaş şu motor öyle bir cezbediyor ki beni. R25'ten vazgeçip alasım var. Kafamda deli sorular...
zincir temizleme spreyi ile mazot arasında çok fark var mı ? Daha önce sprey hiç kullanmadım parasını hak ediyor mu ?
Arkadaşlar bi konuda sorum var yardımcı olursanız çok memnun olurum.
A2 ehliyet alıcam. Yaş konusunda bi sıkıntı yok. Aralık ayında yapılacak olan a2 yazılı sınavına katılmak istiyorum. Bunun için ilk önce bi ehliyet kursuna basvurmamiz gerekiyor sanırım. Sorum şu : Atıyorum 13 aralıkta yazılı sınav var. Yani 1 ay sonra. Benim yazili sinavdan kac gun once ehliyet kursuna basvurmam gerekiyor ? Yazili sinavdan gececegime eminim. Bunun icin kurs derslerine de ihtiyacim yok formaliteden biseyler yapilabilir mi ?
Işin özü : Bugün ehliyet kursuna basvurup 4 hafta sonra sınava girmem mümkün müdür ?
Not : Yeni ehliyet kanunu stajyer olayi 2015 1 ocakta devreye girecek diyorlar. 2015 e birakmamaya calistigim icin bu kadar ugrasiyorum
zincir temizleme spreyi ile mazot arasında çok fark var mı ? Daha önce sprey hiç kullanmadım parasını hak ediyor mu ?
Beyler cbr 125-250 sahipleri neden bizim motorlara bu kadar düşmanlar, çete gibiler durmadan kötülüyorlar şaşırıp kalıyorum özel mesaj atıyorlar, facebooktan yazıyorlar her yerdeler mantık çerçevesinde konuşmak anlaşmakta mümkün değil![]()