Arkadaşlar bugün bir kaç motor denedim r15 de dahil hepsinde de sadece parmak uçlarımla dokunabiliyorum. Tamam tutuyorum ama cüsseleri de korkutuyor.öne geri ittirmek motor üzerinden çok zor. Motor almaktan vazgeçmelimiyim? Boyuma göre motor bulamıyorum.:/
İlk zorlukta vazgeçeceksen hiç başlama bence.
hergün bayileri arıyorum bir bayi mayıs başı diyor bir bayi mayıs sonu anlayacağınız r125 in ne zaman geleceği belli değil fuardan beri bu motoru bekliyorum ama bi gelişme yok malesef
Getirirler kardeş merak etme. Milleti okadar kandıramazlar herhalde de işte nezaman gelir orası meçhul. Bir arkadaş kapora vermişti Nisanın ikinci haftası elimde olacak diyordu oda yok piyasada.
Bu arada geçende bir araba arkadan dokundurdu. Plakalığı çatlatmıştı bende gittiğim katlanabilir plakalık ikide sinyal aldım malum YZF nin en kötü yönü belkide tek kötü yönü üstündeki orjinal sinyalleri idi benim hoşuma gitti yeni hali birde siz bakın isterseniz. Bu arada 7A akü aldım orjinal aküsü 5A yuasa sulu akü idi. Benimkini eski sahibi olduğu yerde yatırmış içindeki su boşalmış idi 16000 km dayanabildi o akü dahada giderdide soğuk havada sıkıntı idi. Şimdi soğuk sıcak tek marş da çalışıyor farlarda titreme bile yok. Navigasyon sarjı ve telefon sarjı artık sorun olmuyor.
Not : Sorundan kasıt telefonu sarj ederken motoru açık bırakmak zorunda kalıyordum eskiden şimdi çalıştırmama bile gerek kalmıyor.
ESKİ HALİ
YENİ HALİ
Son düzenleme: