Yamaha Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkese merhaba bende yzf r125 kullanıcısıyım egzoz taktırmayı düşünüyorum aranızda taktıran varmı daha önce tavsiye alabilceğim birileri ?

Arkadaşlar pazartesi günü bende aranıza katılıyorum inşallahh, sorularla baya meşgul edebilirim sizi ona göre :D

Bi sıkıntı olmaz sen nasıl rahat edersen ama yayımı kesmiş acaba ne gerek duymuş bostan yere orjinalligini bozmuş...

Ya benden önceki alan adam kızına almış motoru zorlanmasın diye yapmış muhtemelen. Bende bi süre öyle kullanırım sonra eski haline getirtirim muhtemelen.. Usta valla sabah olmuyor yahu :)

Hele bi al o zaman sabahlar olmuyor günlük 200 km geziyorum az yakıyor ama çok gezdiriyor aynı hesaba geliyor :)

Bugun motorumu satiyorum bugun ama yeni baktigim hicbir motor yzf 125 gibi heyecanlandirmiyor gorunce.yzf baska birsey..

Bugun motorumu satiyorum bugun ama yeni baktigim hicbir motor yzf 125 gibi heyecanlandirmiyor gorunce.yzf baska birsey..

hayırlı satışlar dostum. kaça satıyorsun ve yerine ne alacaksın? maksat muhabbet. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------

hem r1 beni gayet de heyecanlandırıyor. :)

Sagol dostum 8400 e sattim. Xj6 diversion f i deneyecegim begenirsem onu almayi dusunuyorum kismetse.

arkadaşlar,

istanbul'da büyük bir lastik mağazası bilen var mı? yzf r125'imi götürüp geniş çaplı bilgi alabileceğim, hemen orada lastikleri değiştirebilecek ve bayat lastik kakalamaya çalışmayacak bir mağaza arıyorum. zamanında sormuştum ama kimse cevap vermemişti. :)

Arkadaşlar sonunda bugün oğluma kavuştum :) Sabahtan beri noterdir sigortadır trafiktir derken herşeyimi tamamladım çok şükür.. Mutluluktan yorgunluk kalmadı :) redandblac ile buluştuk akşam azıcık pratik falan yaptık motosiklet gerçekten hakkını veriyor.. Umarım kısa sürede mekaniğine alışırım. Şuan garajda alıp çıkmam için direniyorum kendimle vallaha :)) iyi forumlarr

arkadaşlar,

istanbul'da büyük bir lastik mağazası bilen var mı? yzf r125'imi götürüp geniş çaplı bilgi alabileceğim, hemen orada lastikleri değiştirebilecek ve bayat lastik kakalamaya çalışmayacak bir mağaza arıyorum. zamanında sormuştum ama kimse cevap vermemişti. :)

usta kaç km de değiştirmeyi planlıyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------

Arkadaşlar sonunda bugün oğluma kavuştum :) Sabahtan beri noterdir sigortadır trafiktir derken herşeyimi tamamladım çok şükür.. Mutluluktan yorgunluk kalmadı :) redandblac ile buluştuk akşam azıcık pratik falan yaptık motosiklet gerçekten hakkını veriyor.. Umarım kısa sürede mekaniğine alışırım. Şuan garajda alıp çıkmam için direniyorum kendimle vallaha :)) iyi forumlarr

tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız :D

Hadi hayırlı olsun kazasız belasız binersin umarım dikkat et...

usta kaç km de değiştirmeyi planlıyorsun?

reis şu anda 13.000 km'de. e artık değişsin bi zahmet di mi. :) zaten hava kaçırıyor ne zamandır. tehlikeli olmaya başladı.

benimde 13 bine geliyo ben bi 5 bin daha giderim diye düşünüyodum :D bu lastiğin bittiğini nbasıl anlayacağız? bide lastik olarak ne düşünüyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

bide sübap ayarı yaptıran var mı? motor 13 bine geliyor 2 tane ayrı ustaya bişey sormak için gittim 2 side sübap ayarı yapılması gerekiyor dedi :silent:

benimde 13 bine geliyo ben bi 5 bin daha giderim diye düşünüyodum :D bu lastiğin bittiğini nbasıl anlayacağız? bide lastik olarak ne düşünüyorsun?

valla benim lastikler hava kaçırmasa ben de düşünmezdim ama ortalamaya göre daha hızlı iniyor lastik havaları. aynı kapalı otoparkta daha uzun süre duran motosikletlere göre daha fazla iniyor, demek ki kaçırıyor. içim huzursuz olur değiştirmezsem. :) yoksa gider gibi duruyordu daha bi kaç bin km daha.

valla michelin ya da pirelli düşünüyorum ama michelin'in pilot'larından takmam. burada tavsiye edilmişti "pirelli diablo rosso" ama bulabilir miyim kolaylıkla bilmiyorum. bir de pirelli lastikler kolay yırtılıyor diye bir laf dolaşıyor tam emin olamadım. ayrıca kesinlikle birer boy büyük alacağım lastikleri. arka 140/70, ön 110/70 gibi.

varsa senin duyumların dinlemek isterim.

benim de 13 bine dayanıyor eğer lastik taktırırsanız burada paylaşırsanız sevinirim pirelli diablo bende onu duşunuyorum bu arada redandblac motor rolantide iken böyle cıt cıt sesler geliyormu ben yaptırdım titreme ve gidiş değişti motorun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar