kollar bilekler falan ilk başta ağrıyor ama bir müddet sonra alışıyorsun çok rahat bir oturuş pozizyonu var bence. benim ilk motorum yzf. ktm duke 200 ve cbr 250r ın oturuşları pek rahat gelmedi yzf ye alıştığımdan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
peki hızlanmasında bir değişme oldumu ?
Bu havalarda motora binilmiyor rüzgardan dayak yemiş gibiyim...
cok basit eger kendin değişceksen tarif edebilirim sana... herseyini
merhaba arkadaşlar dün 12bin bakımına gittim 215 tl tuttu ön dişliyi 15 yaptım 5. viteste 120 rahat görebiliyorum son hızı denemedim iyi geceler![]()
arkadaşlar motorunuzun temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
ben köpük ve uzaktan basınçlı suyla yıkıyorum.
tesekkür ederim üstad. peki sonrasında boya koruma tarzı kullandığın bakım ürünleri var mı?
beyler selam,
benim motosiklet 1,5 aydan fazla süredir kapalı bir otoparkta duruyordu. 3-4 günde bir yanına inip kontak açıp çalıştırıyordum o kadar.
bugün fark ettim ki arka lastiğin havası inanılmaz derecede düşmüş. ben üzerindeyken neredeyse patlamaya yakın bir görüntü çiziyor. en yakın benzin istasyonu yaklaşık 300-400 mt uzakta. binip gidersem muhtemelen bir sorun olmadan varırım ancak portatif bir şekilde lastik havasını şişirebileceğim bir pompa var mı? elektrikli olabilir.
önerileriniz neler?