Yamaha Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ege krgz kardeşim ile şöyle bi turladık.
z6g5.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/440/6qbt.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/440/ssot.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/19/rnfw.jpg/
ztht.jpg

Öncelikle herkeze iyi günler dilerim. ben yzf r125 hastasıyım. almak istiyorum ama herşeyi geçtim aklımda şu sorular var. ben yzf r125 i okula staja giderken ve boş zamanlarımda gezmek için kulanmayı düşünüyorum. antalya gibi bi şehirde bu motoru rahat kullana bilirmiyim dur kalk olayı falan biraz bilgi verirseniz sevinirim. daha önce dylan 150 almayı düşünüyodum ama yzf r125 görünce kafam çok karıştı. ha bu arada ilk motorum olucak .s

sıkıntı çekebilirsin sonuçta debriyajlı bir motosiklet scooter daha mantıklı ama öğrenme ne bağlı eğitimini al bilen birinden güzel bir şekilde öğren hiç sıkıntı çekmezsin

geçen pazar öğle vakitlerinde bakırköy capacity'de 34 tb plakalı mat gri yzf gördüm sahibi burda biyerdemi acaba

benimde ilk motorum yzf oldu. ilk gün sokakta u dönüşü yapamıyordum. önümüzdeki cuma 2. hafta olacak bi sıkıntı yok gayet rahatım artık üzerinde ve fazlaca memnunum. @sevoo07

Son düzenleme:
bittiğinde değiştiriyorum gecen değiştirdim hiç değişmemişti 10500 de değişti yanılmıyorsam 180tl

uygun fiyata siyah renk buldum ama altın sarısı jantlar beni çileden çıkartıyor :) o jantlar değişiyor mu? değişiyorsa ne kadara değişebiliriz o jantları?

değiştireceğine plasti dip kaplat hem boya korunur hem orjinallik satarken ister boyalı sat ister orjnal

Arkadaşlar uzun bir süre sonra tekrardan merhaba. Şimdi ben başıma gelen bir olayı paylaşayım; Motoru alalı 3 aya yakın bir süre oldu fakat motoru aldıktan sonra yurtdışına çıkmak zorunda kaldım. Tabii bu arada plaka ve ehliyetle de pek uğraşamadım. Geçenlerde çıkıp bi tur atayım derken de polis otosu peşime takıldı ve bende durdum. Neyse gelen polisler plaka olmadığı için mecburen şasiden sordurmak gerektiğini söylediler ve bu nedenle de trafikçiler geldi. Ama normal polisla bayagı muhabbet ettik onlarda dedi ki, trafikçiler gelemeden bi A2 si olan birini bulursam en azında 1300 tl cezadan kurtulurum. Neyse trafikçiler gelene kaldık bulduk falan filan amam motoru bağladıar tabii. Bana bir 300 TL'ye patladı. Şimdide plaka işiyle uğrasıyorum. Ehliyet sınavını da geçtim ama 2 hafta sürermiş almam. Neyse. Paylaşmak istedim. En yakın zamanda görüşmek üzere.

Ön sinyal camım düstü dönüp tam alcakken araba üstünden geçti ve kırıldı camı nerden temin edebilirim ve ya yaptırabilirimiyim servise sordum komple alman lazım dedi 65 tl oda

Plaka işlemlerine emniyette 144,50 lira gidiyor, arkadaşlar. :) Merak eden olabilir, bilgi olarak kenarda dursun :) :)

motorda kronik sorunlar varmı acaba, herhangi bir sorun yaşayan oldumu şimdiye kadar merak ettim, servisler nasıl garanti durumları felan cbr yi bayağı araştırdım ama yamahayı görünce dikkatimi çekti açıkçası durum hakkında bilgi vermenizi rica edebilir miyim.

motorda kronik sorunlar varmı acaba, herhangi bir sorun yaşayan oldumu şimdiye kadar merak ettim, servisler nasıl garanti durumları felan cbr yi bayağı araştırdım ama yamahayı görünce dikkatimi çekti açıkçası durum hakkında bilgi vermenizi rica edebilir miyim.

Az yukarda adamın ön sinyal camına yamaha servisi 65 tl çekmiş servis düşğn artık yamaha alırken. Cbr 125 alda demem ama cbr 250 al yzf ye vercen paraya. Aynı yamaha ybr nin sesi var yzf de gecen sürdüm iyiki honda cbr almısım dedim.

ön sinyal cami değil dikkatinizi cekerim ön sinyal komple cbr 250 sinyali arkadaşım kaza yaptı ona alıcaz fiyatına baktık 120 tl bir sinyal buradaki servisi de kötü hondanın adamlar 6-7 parça değişimi için 200 tl işcilik istiyor kötülemek istemiyorum ama biziim bu bölgedeki honda servisiini sevmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar