MAX SPEED IS AROUND 71 MPH OR 114 KM/ yzf r125 bunu alcağıma ben cbr 125 aldım 
ey yumurtaya can veren Allah'ım... :cherry: :mrgreen:
YA hayret bişey yaaa,ulen bu hyosung nasıl bi motorsa artık karşılaştırılmadığı motor kalmadıı,ben 1 sene kullandım gayet güzel bi motordu,bi gün otobanda 3. viteste 190 dedi 4 e atmaya tırstım arkadaşın biride 300 yapmış daha elinde gaz varmışş
nasıl bi ayrım buu
oo dostumm güzel vede karizma bi seçim olmuş hayırlı olsun,sıfırmı eski kasamı
Arkadaşlar aldığım Aprilia sıfır kasa 2008 model. Henüz elime geçmedi. Sipariş verildi hafta içi gelecek. Elime geçince deneyimlerimi paylaşırım.
:queen::queen::queen: abi 2009 motoshow için dağa kaç gün var
imageshack.us adresine gir ordan fotoları ekle , karşına çıkan ekranda forumlar için olan linki cevaba yapıştır , hayırlı olsun motorun , ilk kez rs125 sıfır alan bi arkadaş görüyorum motorun fotolarını ekle de bakalım biraz , aman dikkat et hayabusa kullanan bi abim rs125 çok iyi ivmeleniyo diyordu düşün artıkArkadaşlar RS 125 motorum nihayet geldi. Ama halen bayide duruyor. Benim ehliyet almamı bekliyor. Bende geldiğini duyar duymaz bayiye gittim ve fotoğraflarını çektim. Umarım yakında yollara çıkıcam. Fotoğraflarıda ekleyecektim fakat nereden eklendiğini bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz fotoğrafları da ekleyebilirim.
imageshack.us adresine gir ordan fotoları ekle , karşına çıkan ekranda forumlar için olan linki cevaba yapıştır , hayırlı olsun motorun , ilk kez rs125 sıfır alan bi arkadaş görüyorum motorun fotolarını ekle de bakalım biraz , aman dikkat et hayabusa kullanan bi abim rs125 çok iyi ivmeleniyo diyordu düşün artık![]()

tekrar hayırlı olsun , rs125 bende bi ara düşünüyodum ama çok pahalı olduğu için vazgeçmiştim , motor gerçekten çok güzel kazasız belasız...