ben de almayı düşünüyorum ama bu gt250r larda çok sorun oluyomuş o yüzden kafam allak bullak yaa gerçekten ölemi, sorunlu bir motormu bu hyo???
Abicim motor bence çok iyi,ama neye göre iyi?
Kendi klasmanında onun kadar kaslı bir motor yok,onun kadar performanslı motorda yok,en azından şunumu alsam bunumu alsam yakıştırmaları bu motor için haksızlıktan başka bişey değil,250 cc 'de olan bütün motorları kullandım ( 4 zamanlıları ) hiç birionun kadar zevk vermiyo,ivmelenmesi harika,gezilerimi gözden geçirirsen çok uzun yollarda yaptım hiç bi zaman beni yolda bırakmadı yada promlem yaşamadım problem yaşamadığım içinde yedek parça sıkıntısıda yaşamadım,ve satmak istediğimde çabucak elimden çıktı,şu an motorum olmasa hiç düşünmeden tekrardan bi hyosung alırımm,herşeyden önce 600 cc görünümü ve yaktına göre performansı harika ,pek yaktığınıda söyleyemem,depoyu doldururdum doldurduğum günü unuturdum öyle düşün,görüntüsünden dolayı kimse 600 cc olmadığını iddia edemez rahatlıkla havanıda atabilirsin aynı zaman da çok iyi bi başlangıç motoru olur düşüncesindeyim ,ama artık kanunide nasıl olur bilmiyorum,işçilik olarak kaliteli parçaları var ama bi hondanın yada başka bi japonun kalitesini bekleme bu motordan,ama al keyifle binnn pişman olmayacağına emin olabilirsin,ortalıkta söylenenlerede hiç inanma yok dandik motor yok onu alacağıma twister alırım şudur budur,bu yorum hayatında hiç hyo selesine oturmamış kişilerin yorumları dikkate alınacak bi durumu yokk,hyonun kronik bi sorunuda yokk en azından bi sürü hyo kullanan tanıdğım var hiç biri sorun yaşamadı ve herkes memnun
Şimdi gelelim hyosung kötü motor,peki neye göre kötü ?
Sonuç itibariyle o bir çift silindir ,o bir 250 cc görüntüsüne aldanıp ondan beklentilerin 600 ss bi japondan beklentilerinle aynı olursa ,evet kötü motor,fakat ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı yaparsan ,anlatmak istediğimi daha iyi anlarsın SAYGILAR