Yamaha ybr125 mi yoksa Mondial 125 drift mh mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar , abiler

Forumda yeniyim ama ne zamandır burda yazılanları takip ediyorum.Bir motosiklet tutkusu aldı beni gidiyor ne yapacağımı bilmiyorum.Motosiklet hiç kullanmadım ehliyetimde yok malesef yani anlayacağınız üzere çaylağım şuanda.Motor sürmeye yeni başlayacak olanlara tavsiye edilen en çok model olarak yamaha ybr125 ile karşılaştım fakat benim arkadaşımda mondial 125 drift mh var.Pek motorlar ile alakam olmadığından yabancıyım ve sizlerden bilgi istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Henüz yok.
Özür dilerim, kaç defa bu şekilde başlık açıldı forumuda takip ediyorum diyorsun sizin hangisi hoşuna gidiyorsa onu alın, illede danışmak istiyorsan size önce kullana biliyorsanız motoru arkadaşın motorunu deneyin birde diğer motoru deneyin ve hangisi sizin istediğiniz motorsa onu alın sevgiyle kalın.

Birkaç ay daha takıl sitede zaten her gün benzer sorular geliyor.
Ona göre bir fikrin oluşur bir süre sonra.

Cevabınız için teşekkürler forumda mondial 125 mh drift ile ilgili bir konuya denk gelmemiştim o yüzden bu başlığı açtım. İyi forumlar:)

Motosikleti
Henüz yok.
Cevabınız için teşekkürler forumda mondial 125 mh drift ile ilgili bir konuya denk gelmemiştim o yüzden bu başlığı açtım. İyi forumlar:)

kırdık galiba motor zevk işidir, herkese bu aşkı tattırmak istiyoruz tekrar özür dilerim.

Bütçen varsa yeterince ybr al, driftte güzel motordur üzmez seni. Aralarındaki farka gelince ybr daha uysal daha rahat. Drift ybr ye kıyasla daha agresif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar