binmedim ben kullanmadım ama ybr kullananlar ile keeway kullananların yorumlarını aldım ki zaten ben bana kalırsa keeway dedim yanınada tamamen duygusal dedim yoksa tabiki ybrr....sallama necati keewaya binmemişsin belli ama madem binmedin ne boş boş konuşup milleti yanıltıyorsun
kardeş sana gelince sakın diskine miskine aldanma görüntüsüne aşık olma al bi ybr kafanda cebinde rahat etsin keway yada benzeri çinlilerin ortak sounları öldüresiye titreşim var ve git gide artıyor hatta bende takıntı oldu ve sırf bu yuzden elden çıkardım ayrıca çok sık arıza verıyorlar benimkinin iki kez deposu catladı tıtreşimden elektrik tesisatı yandı iki kez alarmı bozuldu ha bire ampül değiş servisle uğraş aaammaaan hatırladıkca sinirleniyorum
boşver al bir ybr hız istiyorsan da cbf150 al kafan rahat etsin
ben kanuniye biniyorum her ne kadar çınlı olsada arkasındaki firma sağlam motorda tıtreşim sıfır ve oldukca sağlam bir modeli çirkin olduğu için kimse almıyor ama benim ihtiyaçlarıma cevap verdiği için biniyorum sana tavsiye ettiklerimden de hızlı illa performans disk falan diyorsan kanuni fredom200 var bir bak duşun hemen herkesin dediğinede aldanma
---------------------------------------------------------------------------emrin olur paşa:wiinkk:evet katılıyorum polemik yaratma bence ardito
erdo abi.. sen bir kez de şu YBR'nin adını doğru yazsan tam süper olacak..
Yahu YRB degil .. YBR.. :queen::queen: 3 defadır YRB yazıyorsun yaw
Bu arada bence de YBR ....
eradnan, burada 2800km ilanda 1300km yazmışın, düzeltiyim edim
Arkadşaım speed 150 ile YBR kıyas kabul etmez. YBR çok daha sağlam ve kullanıcı dostu bir makinedir, eradnan alınmasın ama 6 ayda ancak 1300 ya da 2800km yapmış birisinin motoru hakkında yeterince bilgi sahibi olması zor. Motoru şöyle bir 40-50 bin km kullansaydı o zaman başka... Benim motorum 31bin km'de YBR, aldığımdan bu yana sarf malzemesi haricinde hiçbir masrafım olmadı. Bu bile ybr'nin kalitesi konusunda yeterli açıklamadır. eğer fiyat fazla geldiyse de ara sahibinden.com'dan bütçene uygun bir ybr illa ki bulursun.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/16684-macar-isi-ybr-kewaay-speed-150-a-6.html
şunu da ayrıca okursun onuna kadar...
ben 1-2 aya kadar motosiklet alacam ama 2 motor arasında kaldım
ilk başta ybr alacaktım ama keeway da bana cazip geliyor bide arka freni disk fren
ybr den hızlımı?
ybr den güvenlimi?
bunları bilmiyorum cevaplayacak olanlar varmı acaba...
=)
siz olsaydınız hangisini alırdınız
bide 2 el ybr 125 2,100 den başlarken 2. el speed 150 1400 civarında başlıyor...
arka amarsitörlerinde titreşim emici var jigle direksiyonda ve daha ergonomik bir depo ve depo kapağı var, direksiyonu racing direksiyonlarına benziyor direksiyonu ybr nin direksiyonunda daha güzel gözüküyor....
ybr bi yandan keeway bi yandan .. ben ortada kaldım :bounce::farao::queen:=)