YAMAHA YBR ,HONDA TİTAN , SYM WOLF mu karar veremedim yardımcı olun....

aynı dert bende de var seçimi yapması zor
bende tvs-ybr-titan arasındayım
symnin bu modelini ilk kez görüyorum
klasik tutkunları için süper model ama arkadaşlar da değinmiş bu motor piyasaya ne zaman girdi nedir? ne değildir?
parça sıkıntısı çekebilirsin
parçayı bulursun bu sefer bayi yüksek fiyat çeker elin mahkum almak zorunda kalırsın gibi gibi..
parça sıkıntısı çekmememek ve de motoru az yada çok tanıdığım için benim tercihimde ybrye yakın
ama şu tvs aklımı karıştırıyo:)

sana acil çözüm önerim var...Al bir TVS aklın filan karışıklıktan işin zevkini çıkarmaya yönelsin..Tvs dışında bir model alırsan 'keşke' lerin çok olur dostum benden söylemesi..:rendeer:

HMM Bence TVS yi boşver YBR al ;) ben kararımı vermek üzereyim
TVS nin boşverilecek nesi var güzel kardeşim! Ybr de iyi model ama her zaman söylemişimdir aynı paraya daha iyisi varsa hiç kaçırma! Pişman olursunuz..Sizleri seviyorum..Saygılar:rendeer:

kendim bir zat honda titan üretimde calışmış biriyim eski kasa honda titanlar 2000 krizinde kapatılan kartaldaki tesislerde üretilmiştir.zaten pek fazlada piyasada kalmadı üretildigi yıllarda türkiyenin ilk 4 zamanlı motoru olarak piyasaya cıktı çogunluklada kuryelere hitap etti o yıllarda yeni hondalar yurdışından geliyor şeker pınardaki yeni tesislerden şatışı yapılıyor yani anlıyacan yedek parça sorunun olmaz yinede tercih senin

Hmm gönlüm TİTAN Beynim YBR diyor 2 si arasında kaldım :D Ama ybr alacağım modeli daha yüksek aynı performansı 2 side gösteriyor ben kararımı verdim YBR 125 :) HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar