Şimdi arkadaşlar öncelikle geziyi sağ sağlım tamamladım geldim..LOKMANHEKİM in hepinize selamı var..

Öncelikle benim motorumu 600 lük sınıfından ayırt edemedi :mrgreen: 1-2-3 tekerde gezdi.. Ve bu tekerlerin acısı kötü çıktı :queen: sol amortisör keçem patladı sizlere ömür... Şaka bi yana nasıl oldu bizde anlamadık..Gözünüze orda burda ybr 250 ORJ. amortisör keçesi çarparsa paylaşmaktan buraya link atmaktan çekinmeyiniz..

Yakıt tüketimine gelince..Geçenlerde doldurduğum depoyla biraz burlarda gezdim dün kandıraya gezmeye gittimdi..Aynı depo ile bu günde düzce için yola çıktım taaaki hendek çıkışından 1 km önceki parkshop dinlenme teeesislerine kadar..Işık yanmaya başladı..463.kmde riske girmemek için doldurduk depoyu..40 tl de pompa durdu bi önceki dolum üstüne kadar çıkmıştı benzin biz durmayıp 55 liraya kadar bastık belki bi 5 lira daha alırdı..Kısacası 463 kmde 60 lira diyelim..4.68 bu günkü 95 oktan kurşunsuz..
Varın gerisini siz hesaplayın..Bana ekonomik geldi..2 kere 140 gördüm toplam süresi14-16 sn ya var ya yok geri kalan diğer tüm kullanım şekli 100-100 otoyolda e-5 karayollarında 80-90 anlık 100-110 hepsi bu..

boş duranı allah sevmez..bi pasta çektik..peşine bide cila..

olmayan saçlarımı taradım :queen:

sonra hava filtresine bi baktık..sabunlu suyla yıkayıverdi lokman usta..

Sonra sele altındaki yedek bujinin iridyum oluğunu farkettik..

Serdar abi söylemişti sanırsam bana aklımda kalmamış..tırnak aralığını sentil çakısıyla kontrol ettikten sonra iridyumu takma kararı aldık:thumleft:

Eski tank pedi söküp yerine carbon ped uygulaması yaptı Lokman usta..Rizoma yapsa bu kadarını yapamaz :mrgreen:

Ve işte orta doğu ve balkanların en fanatik ybrcisi LOKMANHEKİM..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y021HzEahos
dönüş yolunda çektiğim vidyo..