vallaha benim makina 10.000 de en fazla 105 yapıyo. gerçi ben gaz sonuna kadar açıkken en fazla 30-40 sn gidiyorum. kıyamıyorum motora![]()
ybr ayrı bir tat verir kıyamazsın tabe
ben değiştireli çok oldu ama NİCK' im hatıra kaldı sınıfına göre gerçekten çok güzel motosiklet bazen halen aklıma geliyor bitene alsammı diye![]()
Dostum normal ucuz değil anarmol ucuz bencemerhaba arkadaşlar bizim arkadaşın komşusu ybr satıyor 2006 model 10000-15000 km arası bişey sordum kazası filan var mı diye sadece öndeki farın plastiği çatlakmış dedi 10 ytl filan değiştirirsin fiyatınıda 1500 ytl filan düşürürüz dedi.sizce bu fiyat normal mi?kazasız bir motora göre
Dostum normal ucuz değil anarmol ucuz bence
İzmirde nerdeymiş bu ybr görelim olmazsa yaw
izzet Dostum doğrudur o aralarda yakıt tüketimi ybr nin:cat:
ya bnce de çok ucuz arkadaş kesin yanlış söyledi modelini fiyatını filan:queen:
merhaba arkadaşlar bizim arkadaşın komşusu ybr satıyor 2006 model 10000-15000 km arası bişey sordum kazası filan var mı diye sadece öndeki farın plastiği çatlakmış dedi 10 ytl filan değiştirirsin fiyatınıda 1500 ytl filan düşürürüz dedi.sizce bu fiyat normal mi?kazasız bir motora göre
bi bakalımmı kramnik? .fotoları varsa gönder ya da buraya koyarsan sevinirimciddi arıyorum bak ybr
![]()
kramnik' Alıntı:motoru görmedim ama arkadaşa demin bi daha sordum konuşmuş 2.700 ytl mişyanlış söylemiş
arkadaşlar merhaba,4 ay önce aldığım adı geçen motorumu ÜZÜLEREK,büyütmek amacıyla satıyorum.2250 KM.de.3000 ytl.istiyorum.daha öncede bahsettiğim gibi,üzerinde boya koruma ve komple granajlarında şeffaf çizilmezlik filmi var.diğer extralarını zaten resimde görüyorsunuz.537 / 249 94 49 [email protected]
10 milyonluk benzin ile 90 km gittim.Kesin karbüratörde ve hava ayarında bir sıkıntı var.Normal şartlarda en az 110 km götürmesi lazımdı.
önceden motorum taş çatlasın 90.000 lira yakıyordu.(vitesleri 10.000 devirde atıyorum).
Şimdi 110 bin lira yakmaya başladı.Normalde 80 bin-85 bin aralağında olması lazımdı.:mrgreen:
Babaçi
senikide 96 bin lira yakmış.Biraz fazla gibi.Ama şehir içinde çok dur kalk yapıyorsan sarfiyat normal.