Bu hızı düz yoldamı gördün?
izzet bide benden olsun
düz yolda
105 kg ben gelirim
15 de çantadaki malzeme gelirdi
118 km/s gördüm
motor o zaman 10 000 km civarıydı:cat:
izzet bide benden olsun
düz yolda
105 kg ben gelirim
15 de çantadaki malzeme gelirdi
118 km/s gördüm
motor o zaman 10 000 km civarıydı:cat:
Selam,Rodajdan sonra kademeli olarak motoru sıkıştırırsan 110 km ile 100 kilo üzerindeki agırlıkla gidebilirsin.Ben mesala otobanda annemle birlikte 100le sabit gidiyorum tabi annemde kızyor ama neyse![]()
Selam,
Annen+Sen toplam kaç kg geliyorsunuz?100km/h ile sabit giderken yol düzmüydü?..
Ben 75kg Kız arkadaşım 65kg toplam 140kg düz yolda maks. kaça çıkabilirim.?
Cevabın için tşkrler..
Bizimkisinin mesala 10ooo km ye kadardı garantisi alınan yere göre değişiyor sanırım o :Sarkadaşlar 2006 model bir ybr nin servisinden kaç km garantisi olduğunu bilen var mı?yoksa garantiler 2 yıl filan süre ile mi belli oluyor?
yardımlarınız için tşk.
arkadaşlar 2006 model bir ybr nin servisinden kaç km garantisi olduğunu bilen var mı?yoksa garantiler 2 yıl filan süre ile mi belli oluyor?
yardımlarınız için tşk.
ybr de km garantisi yok,2 yıl :cat:
varsada ben ilk kez sizden duyuyorum:silent:
evet 90km/h sabit giderde en fazla maksimum kaç yapar 2kişi düz yolda 105sanırsamBizde 120 civarıyızdır heralde.
En sağlıklı şekilde hiç olmazsa 9o km ile sabit gidersin benim tavsiyemdir bu hem motor zorlanaz.Yani ne olur 1 saatte gidecegin yerden 10 km geride olursun ya:wiinkk:
Bizimkisinin mesala 10ooo km ye kadardı garantisi alınan yere göre değişiyor sanırım o :S
bırakın abı su kılo ve hız muhabbetını 110 ile 115 arasında degısıyor ıste fazla zorlamaya gerek yok bence![]()
VAr ya Coşkun abi olma mı bizimkisi öyleydi ama belki bunda kanunininde servisi olmasının payı vardır![]()
Hade lem...Seni kandırmışlar....
Türkiyeye getiremezler km garantili.... 10,000 km garantimi olurmuş...r:
r:
Teşekkürler arkadaşım iyi temennilerin için.ybr ci arkadaşlara sevgiler saygılar,yaz geliyor dikkatli olalım arkadaşlar, bebeklerimize iyi bakalım,fazla zorlamayalım kazalardan belalardan,motorcuları farketmemezlikten gelen canavarlardan uzak duralım,ALLAH'A EMANET OLALIM.