Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gidon kısmının sağ tarafını komple değiştirmen lazım.
astarı yüzünü geçer o zaman:cat:
05ybr125det06sa7.jpg

Babaçi,Abi bak bu ybrde var.Bence çok masraflı olmaz...

Başka bir soum daha olacak...

Bu 0km yeni ybrlerde depo üstünde çıkartmalar filan var bak bundada var;
big5196510546332t0x9097pw0.jpg

Bu çıkartmalar arkadaşımın hoşuna gitmiyor eski çıkartmasız ybrler daha güzel bu çıkartmadan nasıl kurtuluruz?...

Son düzenleme:
mondı 2008 yeni partilerde tek değişilkik çıkartma...iyi oluyor aslında..her sene bariz değişiklikler olmalı bence...

Bugün Arkadaşımın 2007 Model 6000km'deki Ybr 125'i İle Düz Yolda Kapanarak 120km/h Gördüm.Eski Motorum Ybr Böyle Değildi Acaba Sorunmu Vardı?Ben 2 Ay Önce Ybr 125'im İle 105km/h'yi Geçemez İken Arkadaşımın Ybr'si İle 120km/h Gördüm..Acaba Benim Ybr'demi Sorun Vardı...Acaba Bendemi Ybr125 Alsam Tekrar...

Bugün Arkadaşımın 2007 Model 6000km'deki Ybr 125'i İle Düz Yolda Kapanarak 120km/h Gördüm.Eski Motorum Ybr Böyle Değildi Acaba Sorunmu Vardı?Ben 2 Ay Önce Ybr 125'im İle 105km/h'yi Geçemez İken Arkadaşımın Ybr'si İle 120km/h Gördüm..Acaba Benim Ybr'demi Sorun Vardı...Acaba Bendemi Ybr125 Alsam Tekrar...

Ben de bazen böyle düşünüyorum.Benim motorun sesi kuryelerin ybr leri gibi çıkıyo.Ama bi tane 2007 var burda mavi onun sesi daha değişik daha güzel çıkıyo.Ve bende yokuş aşağı olduğu halde 105 i geçemedim.Ve çok da yakıyo km de yaklaşık 115 ykr.Ama hiç vakit olmuyo baktırmaya bu haliyle biniyorum.Sinir oluyorum bu duruma.:pr:

Ben de bazen böyle düşünüyorum.Benim motorun sesi kuryelerin ybr leri gibi çıkıyo.Ama bi tane 2007 var burda mavi onun sesi daha değişik daha güzel çıkıyo.Ve bende yokuş aşağı olduğu halde 105 i geçemedim.Ve çok da yakıyo km de yaklaşık 115 ykr.Ama hiç vakit olmuyo baktırmaya bu haliyle biniyorum.Sinir oluyorum bu duruma.:pr:
İnan arkadaşım benim 2ay önce aldıgım ybr aynı seninki gibiydi 110bintl yakıyordu.Yokuşta en fazla 110-115km/h gidiyordu.Bende beğenemdim sattım şimdi arkadaşımınkini kullandım 115-120 yapıyo düz yolda hemde...
Yakıtıda 8ykr imiş acaba benim aldıgım motordamı sorun vardı?
Bence seninkindede sorun var
saygılarımla...

neler oluyorrr bizee...nelerr oluyorr gülümm...:p

Ya dostum demiştik senin şanssızlığına gelmiş o ybr diye yani seri üretim araçlar bunlar çıkar:wiinkk:

Ya dostum demiştik senin şanssızlığına gelmiş o ybr diye yani seri üretim araçlar bunlar çıkar:wiinkk:
Haklısın Dostum Fabrika Hatası İdi Heralde...
Arkadaşım sana bir soru soracam...;
Benim kız arkadaşım 60kilo ben ise 75kiloyum...
Acaba ybr 125 ile kız arkadaşımı arkama alarak düz yolda kaç km/h hıza çıkabilirim?..

2-3 önemsiz çiziğe razıysan, depoyu söker, bana gönderirsin, ben de benimkini sana gönderirim, kurtulursun. :cherry:
Ne alem adamsın ya...

muhtemelen makinayı açamadın...bendede öyleydi...kız gibi kullanıp motoru üzmeyelim diye motor sağır oldu ...
Haklısın...
Sağır kaldı motor çok nazik davrandım...

Son düzenleme:
Haklısın Dostum Fabrika Hatası İdi Heralde...
Arkadaşım sana bir soru soracam...;
Benim kız arkadaşım 60kilo ben ise 75kiloyum...
Acaba ybr 125 ile kız arkadaşımı arkama alarak düz yolda kaç km/h hıza çıkabilirim?..
1oo - 11o;) fazla bekleme bence
Bi de sana şöle bi örnek vereyim.İkiz kardeşler var diyelim birisi kondisyonlu hergün düzenli koşuyor bi de yürümeye bile üşenen bi kardeşi var kendini hiç zorlamıyo bunlardan hangisi daha hızlı koşar sence :cat:

Ben de bir soru sormak istiyorum, 100 ile giden tek kişinin
ani frenle duracağı mesafe ile yine aynı hızla iki kişi gidenin
duracağı mesafe arasında ne kadar fark vardır?

abi şimdi 2.el aldık diyelim adamın elindeki bütün anahtarları verdiği ne malum?motorlar içinde kilit değiştirme söz konusunu mu?

1oo - 11o;) fazla bekleme bence
Bi de sana şöle bi örnek vereyim.İkiz kardeşler var diyelim birisi kondisyonlu hergün düzenli koşuyor bi de yürümeye bile üşenen bi kardeşi var kendini hiç zorlamıyo bunlardan hangisi daha hızlı koşar sence :cat:

Kız arkadaşım ile birlikte sabit 95-100km/h ile gidebilirse süper olur...
Birde youtube'de videonu seyrettim galiba 2 kişi rüzgara karşı 110km/h ye çıkıyorsun.
Tabii ki kondisyonlu daha iyi koşar...
Bu arada 110km/h yaptığın videodaki yol düzmüydü?2 kişimiydin?Rüzgar varmıydı?Motor kaç kmdeydi ozaman?

ybr suan bizdede var gayet kuallnışlı artçı olarak 120 yi ggordum cok iyi annamıorum motordan ama ybr yi biraz biliyorum tavsiye edilcek motor yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar