Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

YBR 125 kullanan veya bu motosiklete sempati duyan -benim gibi- tüm arkadaşlara merhaba. Bir haftadır YBR 125 ile ilgili yazdıklarınızın tamamını okuyorum ve detayları kaçırmak istemediğimden ancak bitirebildim. Yazdıklarınızdan, genel olarak motosiklet kültürü ve tekniğine ait özellikle de YBR 125'e ait çok şey öğrendim, teşekkür ederim. Bu esnada yazdıklarından insane, babaçi, sonix, hayati, morrigan, godfather... ve isimlerini şu an hatırlayamadığım diğer üyeler hakkında da biraz da olsa fikir sahibi oldum. Ben, şu an çok yeniyim, ehliyetimi aldım ve ikinci el Ramzey 100 Cub kullanıyorum. İleride fırsatım olur da değiştirmek istediğim zaman, YBR 125'i tercih etmemde sizlerin katkısı çok büyük olacak. Şimdilik, bir acemi olarak forumu ve bu topiği takip etmeye devam edeceğim. Tüm arkadaşlara kazasız ve zevkli sürüşler diliyorum, ayrıca kaza yapan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Görüşmek üzere, hoşçakalın.

YBR 125 kullanan veya bu motosiklete sempati duyan -benim gibi- tüm arkadaşlara merhaba. Bir haftadır YBR 125 ile ilgili yazdıklarınızın tamamını okuyorum ve detayları kaçırmak istemediğimden ancak bitirebildim. Yazdıklarınızdan, genel olarak motosiklet kültürü ve tekniğine ait özellikle de YBR 125'e ait çok şey öğrendim, teşekkür ederim. Bu esnada yazdıklarından insane, babaçi, sonix, hayati, morrigan, godfather... ve isimlerini şu an hatırlayamadığım diğer üyeler hakkında da biraz da olsa fikir sahibi oldum. Ben, şu an çok yeniyim, ehliyetimi aldım ve ikinci el Ramzey 100 Cub kullanıyorum. İleride fırsatım olur da değiştirmek istediğim zaman, YBR 125'i tercih etmemde sizlerin katkısı çok büyük olacak. Şimdilik, bir acemi olarak forumu ve bu topiği takip etmeye devam edeceğim. Tüm arkadaşlara kazasız ve zevkli sürüşler diliyorum, ayrıca kaza yapan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Görüşmek üzere, hoşçakalın.

al abicim yakıt olarak sağlamlık olarak şekil olarak hiçbir zaman pişman olmayacağın bir motosiklettir.yetinmesini bilene uzun yıllar hizmet edebilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni motor veya başka herhangi bir ürün alacak arkadaşlar, ürünü alırken satıcının size Türkçe kullanma klavuzu vermesi yasa gereğidir.Buna rağmen vermiyorsa kendisinden bunu talep ediniz.Yine de sorun çıkarıyorsa Tüketici hakem heyetine hiç çekinmeden müracaat ediniz.Ben motorumu geçen kış aldım.YBR.Edirne'de böyle bir sorunla da karşılaşmadım.Hiç histemeden kullanma klavuzunun hem Türkçesini, hem de İngilizcesini verdiler.

Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık bir senelik ybr kullanıcısı ve yeni bir mt üyesi olarak aranıza katıldım.Selamlar.::asker::::tutkuy::

hoşbulduk babaçi kardeşim.Motorum hakkında nerdeyse herşeyi burdan öğrendim.Ve üye oldum.
Ben geçenlerde kaza yaptım.Motorun kafa grenajı çizildi,ayak koyulan yerdeki plastik yırtıldı,ön sinyallarin ikiside kırıldı,aynalarda arka sinyallerde çizikler var ve direksiyonun uç tarafları çizildi bir de baya gevşedi.Uzun oldu ama yaklaşık ne kadar masraf çıkar?:silent:

hoşbulduk babaçi kardeşim.Motorum hakkında nerdeyse herşeyi burdan öğrendim.Ve üye oldum.
Ben geçenlerde kaza yaptım.Motorun kafa grenajı çizildi,ayak koyulan yerdeki plastik yırtıldı,ön sinyallarin ikiside kırıldı,aynalarda arka sinyallerde çizikler var ve direksiyonun uç tarafları çizildi bir de baya gevşedi.Uzun oldu ama yaklaşık ne kadar masraf çıkar?:silent:

Öncelikle geçmiş olsun...
Kafa grenajını bence hiç değiştirme, en fazla boya çünkü yine düşse yine çizilecek. Masrafa gerek yok.
Peglerin plastiği 5 ytl,
Sinyal kapakları kırıldıysa 5-10 ytl arası,
direksiyon ucu topuzları yine 5 ytl,
Aynalara da dokunmazsın herhalde...

Bu arada eğer bir sorun olmazsa yarın elcik koruma takılmış YBR'min fotoğraflarını siteye koyucam...:cherry:

Sağolasın insane.Zaten grenaja alevli bi süs yapıştırdım:mrgreen: Fiyatı da öğrendim 50 ytl dediler.En kısa zamanda bende fotolarını koyucam ybr'min.

Hoşbulduk.Bu arada hayati abi senin ön camı da baya beğendim.Onun gibi bişey düşünüyorum.Hem görüntüyü bozmasın hemde çeneye kadar rüzgarı engellesin istiyorum.Sonrasını zaten kask engelliyo.:mrgreen:

mrX

Herkese selamlar.. Ybr 125'in son hızı kaç. Yani ş. arası uzun süre 90-100 gidermi? Bir de rampalarda nasıl? Cbf 150 ile çok fark varmıdır? Tork beni düşündürüyor. Cbf 150'yi sorunlu olarak düşünüyorum ama onun torku daha fazla performansta çok farkeder mi ?

Son hız 110-120 Ş. arası 5-6 saat 100le gider 8-10 saatte gider sen ne kadar gidersin?? Rampalarda yükün ne kadarsa?? tek kişi 90dan düşmez,2 kişi 80le çıkar.. İzmir sabuncubeli rampasını diyosan o ayrı yükün ne rampan ne uzunyolun ne???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar