Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkese selamlar.. Ybr 125'in son hızı kaç. Yani ş. arası uzun süre 90-100 gidermi? Bir de rampalarda nasıl? Cbf 150 ile çok fark varmıdır? Tork beni düşündürüyor. Cbf 150'yi sorunlu olarak düşünüyorum ama onun torku daha fazla performansta çok farkeder mi ?
arkadaşım ybr nin son hızı fabrika verisi olarak 99 km/h saattir. 5. viteste 8000 devir civarında 100 km/h hızla düz yolda ve eğer rüzgar çok şiddettli değilse istediğin kadar gidersin. 110 km/H benim ölçdüğüm maksimum sürat. bu süratin üstüne belki yokuş aşağı ulaşabilir ama tehlikelidir , yapmamak gerekir.cbf 150 ye göre torku azdır yokuşlarda ona göre daha zorlanır.umarım yardımı olmuştur...

mrX

tbk_1980 ve SilentScream Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Verdiğiniz değerler benim için yeterli sanırım. Ş.içi ve bazen ş.dışı kullanabileceğim sorunsuz ve yakıtı düşük bir motor arıyorum. Ybr 125 benim için en uygunu sanırım.

Biraz gecikmeli olsa da elcik korumalı YBR fotoları...

Önce aldığımız mavi elcikleri boyuyoruz (sürekli bakmama rağmen siyah bulmadım da)

dsc04582640x480bc0.jpg

Sonrasında ise yerine montajını yapıyoruz...

dsc04596640x480gu7.jpg

Ancak boyama öncesi zimpara yapmadığımız için boya tek tırnak darbesi ile kalkıyor :) Bunun boyası iğrenç olunca hem bağlanmtı elemanlarını biraz değiştiricem hem de zımpara ile daha kalıcı bir boya atıcam... Bu seferlik sırf deneme amaçlıydı....

insane baya güzel olmuş motor ayrıca ön cam da iyiymiş camlı fotosunu ilk defa koydun herhalde
Valla benim motordada koruma demiri ile bu olsaymış 0 hasarla atlatcakmışım meğer:pr:

Arkadaşlar Ben Yeni üyeyim Motorum Ybr 125 K Diğer Yeni çikan Ybrlerden Farkli Var Bende 2004de Aldim Hala Kullaniyrm Gercekten Sağlam Motormuş Motorn Resmi Var Farki Anlarsiniz Zaten

insane dostum sana bi sorum olacak

Elcik korumayı kaça ve nereden aldın ?
birde bağladığın yer resim önden olunca pek anlayamadım nereye bağladığını. Sanıyorum gidonu tutan civataların olduğu yere tutturdun heralde oralardanda bi foto koyarsan sevinirim bitirince.

Bende ybr me takmıştım ama biraz zorlu olmuştu şeklide seninki gibi deildi.

buda yeni motorumun bi fotosu

herkeze hayırlı bayramlar.

dscf0050td8.jpg

ii tercih yapmıssın bence ybr 125 güzel motor bende ybr 125 k var memnunum güle güle kullan

Arkadaşlar elcik korumaları 25 liraya sirkeciden aldım. Bağlantısı çok kolay olmadı çünkü YBR'nin gidonu enduro tipi değil o yüzden siz de farketmişinizdir biraz eğik kaldı korumalar.
Sacrosant, bağlantıları gidona tutturdum, detaylı fotoğraf çekip yollarım, hele bi buradaki yağmurlar bitsin....
Bağlantı aparatlarını biraz değiştirip el önünde daha düzgün duracak hale getiricem belki o zaman soğuğa karşı daha verimli olurlar.
Yeni fotoğraflarını da o zaman koyarım.

insane hmmm 25 aslında çok iyi fiyatı
internetten sipariş ediliyomu ?

tam tahmin ettiğim gibi yapmışın evet yağmurlar bi bitsin bi el at fotoğraflı montaj resimlerini bekliyorum.

Modeli benim avatarda yazıyo

ama yine sölim

Honda Nx4 Falcon diye geçiyor. Bir enduro 400 cc bir makina ve 29 Beygir torku beygirinden fazla olan az sayıdaki motorlardan biri çekişi çok iyi.
Sıfırları artık Türkiyeye gelmiyor. En son 2005 modelleri var Türkiyede
Honda firmasının Brezilyada üretim sattığı bi motor ama çok güçlü, seri, atak, ve torklu bi motor.

Son düzenleme:
Herkese selamlar.
Ben Mavi YBR'me kafa grenajı almayı düşünüyorum, ama sıfırı için 50 YTL civarı fiyat veriyorlar. Geçen seneye kadar motorun yanında ücretsiz verdikleri bir parça için bu fiyata değmeyeceğini düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla da pek çok kişi kafa grenajı takmıyor, demek ki ikinci el olarak bir tane bulma şansım var, nereden bulabileceğimi bilen var mıdır? Veya kendi elinde olup da satmak isteyen var mıdır? PM'den de görüşebiliriz.

İyi günler.

dsc04596640x480gu7.jpg

bu rüzgarlığı nerden ve kaç paraya aldın bilgilendirirmisin.gerçekten güzel duruyo. daha önce sölendiyse kusura bakmayın görmedim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar