Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Piston bulunmaz olur mu yahu, en basiti bir aydın motor ya da yıldız ticareti arasanız gerekli bilgiyi alırsınız... Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyelim...

Babaçi, ısıdan dolayı kararma olduğunu duymuştum, akü ise sorun olmaz gibi geliyor, eski ybr'ler de 55'lik ampül kullanıyor yanlış bilmiyorsam.

ampülü alıp takmak problem değilde duyda değişeceği için iç tasta düzeltme yapılması gerekirse işte ozaman sıkıntı olur kesip biçmek istemiyorum ama fardanda memnun değilim:pale:

Piston bulunmaz olur mu yahu, en basiti bir aydın motor ya da yıldız ticareti arasanız gerekli bilgiyi alırsınız... Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyelim...

yaw iyide ben manisadaym arştırdım orjinali yok dediler. inşaallah dediğin gibidir.sen böyle dediğin için biraz daha aricam. bide izmire gidip bakiyim.

yaw iyide ben manisadaym arştırdım orjinali yok dediler. inşaallah dediğin gibidir.sen böyle dediğin için biraz daha aricam. bide izmire gidip bakiyim.

Kalkıp niye gidiyorsun, bir telefon etsene...

Babaçi, eğer tornavida vs kullanırsan hem janta hem de iç ve dış lastiğe zarar vrebilirsin , özel bir aleti var ama komplike birşey değil... Yassı bir parça...

Kalkıp niye gidiyorsun, bir telefon etsene...

Babaçi, eğer tornavida vs kullanırsan hem janta hem de iç ve dış lastiğe zarar vrebilirsin , özel bir aleti var ama komplike birşey değil... Yassı bir parça...

murat, o yassı parça levye mi? lastiği sökmek değilde jantı sökmeyi istiyorum,kış lastiğim var balatalarıda lastiğide oturup değiştireyim diyorum

merhaba arkadaşlar , motorum 1000 km ye geldi , lastiklerim çok kaydığı için bakıma gittiğimde lastiklerimi metzeler me 22 ile değiştirmeyi düşünüyorum. iki lastik 90 ytl civarı tutuyor.fakat sormak istediğim ayrıca jant almam gerekiyor mu yoksa aynı jant üstüne takılıyor mu.bi arkadaşım ayrıca jant almam gerektiğini söyledi , ne kadar doğrudur.bu işlemi daha önce yaptıran varsa bana kaça patlar , teşekkürler...

merhaba arkadaşlar , motorum 1000 km ye geldi , lastiklerim çok kaydığı için bakıma gittiğimde lastiklerimi metzeler me 22 ile değiştirmeyi düşünüyorum. iki lastik 90 ytl civarı tutuyor.fakat sormak istediğim ayrıca jant almam gerekiyor mu yoksa aynı jant üstüne takılıyor mu.bi arkadaşım ayrıca jant almam gerektiğini söyledi , ne kadar doğrudur.bu işlemi daha önce yaptıran varsa bana kaça patlar , teşekkürler...

duyduğum kadarıyla jantı değiştirmiyorlar sadece sibob deliğini büyütüp değişltiriyorlarmış aynı dertteyiz:cat:

SilentScream´isimli üyeden Alıntı

babaçi;789456' Alıntı:
duyduğum kadarıyla jantı değiştirmiyorlar sadece sibob deliğini büyütüp değişltiriyorlarmış aynı dertteyiz:cat:

metzeller me 22 iç lastikli kullanıma uygun olduğu için ilave hiçbir işlem yapmak gerekmez yani metzeller tubeless değildir.dış lastiği sök ,onun yerine metzelleri tak yani.sibop deliğini büyültme işlemi ise pirelli veya duro marka tubeless lastik takarsanız o zaman janta sibop takmak gerekiyo.sibop deliği küçük geliyo ve matkapla deliği biraz genişletip janta sabit bi tane sibop takılıyo.gerçi bunlar daha önce forumda çok konuşulmuştu. ikinizde benden daha eski üyesiniz, görmüş olmanız büyük bi ihtimal,ama yinede geçmiş sayfaları incelerseniz diğer yorumlarıda görebilirsiniz.kolay gelsin ikinizede:cat:

Son düzenleme:

Jantını değiştirmen gerekmiyor.Sadece uygun bir sibop bulman yeterli.Ancak hemen belirteyim uygun sibop bulmak biraz zor oluyor.Sakın başka bir işlem yapma.Bana da bir sürü öneri sunan oldu.Ancak uzun aramalardan sonra uygun sibop buldum ve lastiğimi tubiles yaptım.Maliyeti de son derece düşük.2-3 YTL.

arkadaşlar bugün yolum sirkeciye düştü.bende ybr'ye ait bir kaç parçanın fiyatlarını sordum belki işinize yarar.

arka balata:10 ytl
sinyal tek :12,5 ytl
ön disk balatası:5,10 ve orjinali 15 ytl
ayna takım :15 ytl
zincir.........:10 ytl
ön- arka dişli takım:35 ytl
piston sekman:25 ytl
grank kolu :25 ytl

www.aydinmotor.com

Ybr 125 E Yeni Kullanici

Selam iyi muhabbetlere diyelim ben de 2007 siyah bir ybr125 aldım. 100 km yi devirdim kısa sürede işlerim olmasa dahada yapardım.

Bir sorum var siz deneyimli arkadaşlara, motorum ne kadar ısnırsa ısnsın ışıklarda ve ya durduğumda stop ediyor. Motorum yeni olduğundanmıdır acaba?

Bir de hafta sonu izmire gidicem 160 kmlik yola çıkıcam. Yeni bir motor için sizce problrm olurmu servisim olmaz dedi ama sizinde görüşlerinize ihtiyacım var.
Yeni ybr için sorularınız varsa cevaplayabilirm iyi sürüşler herkese

Bence rölanti ayarlarını yaptırmalısın.Rölantide devir ortalama 1400 de olması gerekir.

arkadaşlar bugün yolum sirkeciye düştü.bende ybr'ye ait bir kaç parçanın fiyatlarını sordum belki işinize yarar.

arka balata:10 ytl
sinyal tek :12,5 ytl
ön disk balatası:5,10 ve orjinali 15 ytl
ayna takım :15 ytl
zincir.........:10 ytl
ön- arka dişli takım:35 ytl
piston sekman:25 ytl
grank kolu :25 ytl

www.aydinmotor.com

Zincir 10ytl olmamalı... Yani illa ki vardır 10 liraya zincir ama en kalitesizi her gün gerdime isteyeni vardır, normal yani orjinal YBR zinciri 100 YTL civarında diye biliyorum.
Arka balata da aynen normalde orjinali daha pahalı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar