ybrnin kitapçığında yazıyor basınçlar, hadi ona bakmaya üşendin diyelim , bu başlıkta en az 50 defa sorulmuş, cevaplanmıştır.
arkadaşlar ön ve arka teker için basınç değerleriniz nasıldır , benimki biraz az gibi , benzinliğe girip basıncı ayarlayacaktım ama değerleri bilemediğim için karışmadım...
ybr'nin far ayarlamasına ihtiyacı olabilir mi?
benim kısa farlar yolun neredeyse 20metre ilerisini ve 5 metre yukarısını aydınlatıyor .
akşamları şehir içinde sürerken 1nci ve 2nci kat balkonlarda neler oluyor neler bitiyor görebiliyorum :queen:
uzun farlar derseniz , o da sanki hiçbir yeri aydınlatmıyor...
daha önce ampülü söküp taktıysan ters takmış olabilirsin,bir kaç gün içinde far olayına girişicem bende h4 osram 55watt takmayı düşünüyorum
h4 osram takınca ne gibi bi farkı oluyor acaba biraz açıklarmısın. bide fiyat ve heryerdede bulabilirmiyiz.
önceki scooter'a takmıştım reno torosların tek farını düşün,gece çok şahane bir aydınlık veriyordu,uzunları yakmama gerek bile kalmıyordu.
şimdi ybr ye düşünüyorum ama akü 5 amper ve duy yuvası farklı biraz sorun çıkarabilir duy ile beraber alıp far kovanının içine bir şekilde monte edeceğim ama en başta farların sürekli yanmaması için ön panele bir düğme koymak gerek en azından gündüz yol alırken aküyü tam şarz eder
daha önce ampülü söküp taktıysan ters takmış olabilirsin,bir kaç gün içinde far olayına girişicem bende h4 osram 55watt takmayı düşünüyorum
yoo hayır daha önce açmadım farı ama sanırım açmam gerekecek artık
Farı biraz aşağıya doğru eğseniz şikayetiniz kalmaycak aslında, uğraşmanıza değmez
Babaçi, 55watt takınca far aynası kararıyor diye duymuştum ama siz bilirsiniz tabi...
Hmmm anladıM. Aslında çok iyi fikir ama aküyü çok yer heralde. Bide bu bizim sürekli farı yanan Ybrlerin tahmini aküsü ne kadar gidiyor. Ben alalı 3 ay oldu 3400 km deyim mesela 10000 e kadar dayanırmı?
Farı biraz aşağıya doğru eğseniz şikayetiniz kalmaycak aslında, uğraşmanıza değmez![]()
arkadaşlar ybr nin orjinal pistonları bulunmuyomuş. silindiri değiştirecem onada 280 ytl diyolar. Aranızda daha önce silindir değiştiren oldumu yada bunun fiyatını bilen varmı.
ön amortisörlerde sorun yaşayan var mı?
benimkinin sol ön, sizlere ömür.
zorladığımı da hatırlamıyorum ama...:silent:
arkadaşlar ybr nin orjinal pistonları bulunmuyomuş. silindiri değiştirecem onada 280 ytl diyolar. Aranızda daha önce silindir değiştiren oldumu yada bunun fiyatını bilen varmı.