Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yapmayın yaw abartı yerler çok ama depo üstü ile koltuk kılıfı çok güzel olmuş bence :S Tabi çocukça çıkarmalar var onlar cıkarsa motorun sade rengi + bu kılıflar süper bence (bi de top case de çıkacak :p) :queen:

big_4454447_699638_adu7486.jpg

arkadaşlar ön ve arka teker için basınç değerleriniz nasıldır , benimki biraz az gibi , benzinliğe girip basıncı ayarlayacaktım ama değerleri bilemediğim için karışmadım...

ybrnin kitapçığında yazıyor basınçlar, hadi ona bakmaya üşendin diyelim , bu başlıkta en az 50 defa sorulmuş, cevaplanmıştır.

ybr'nin far ayarlamasına ihtiyacı olabilir mi?
benim kısa farlar yolun neredeyse 20metre ilerisini ve 5 metre yukarısını aydınlatıyor .
akşamları şehir içinde sürerken 1nci ve 2nci kat balkonlarda neler oluyor neler bitiyor görebiliyorum :queen:
uzun farlar derseniz , o da sanki hiçbir yeri aydınlatmıyor...

ybr'nin far ayarlamasına ihtiyacı olabilir mi?
benim kısa farlar yolun neredeyse 20metre ilerisini ve 5 metre yukarısını aydınlatıyor .
akşamları şehir içinde sürerken 1nci ve 2nci kat balkonlarda neler oluyor neler bitiyor görebiliyorum :queen:
uzun farlar derseniz , o da sanki hiçbir yeri aydınlatmıyor...

daha önce ampülü söküp taktıysan ters takmış olabilirsin,bir kaç gün içinde far olayına girişicem bende h4 osram 55watt takmayı düşünüyorum

h4 osram takınca ne gibi bi farkı oluyor acaba biraz açıklarmısın. bide fiyat ve heryerdede bulabilirmiyiz.

önceki scooter'a takmıştım reno torosların tek farını düşün,gece çok şahane bir aydınlık veriyordu,uzunları yakmama gerek bile kalmıyordu.
şimdi ybr ye düşünüyorum ama akü 5 amper ve duy yuvası farklı biraz sorun çıkarabilir duy ile beraber alıp far kovanının içine bir şekilde monte edeceğim ama en başta farların sürekli yanmaması için ön panele bir düğme koymak gerek en azından gündüz yol alırken aküyü tam şarz eder

önceki scooter'a takmıştım reno torosların tek farını düşün,gece çok şahane bir aydınlık veriyordu,uzunları yakmama gerek bile kalmıyordu.
şimdi ybr ye düşünüyorum ama akü 5 amper ve duy yuvası farklı biraz sorun çıkarabilir duy ile beraber alıp far kovanının içine bir şekilde monte edeceğim ama en başta farların sürekli yanmaması için ön panele bir düğme koymak gerek en azından gündüz yol alırken aküyü tam şarz eder

Hmmm anladıM. Aslında çok iyi fikir ama aküyü çok yer heralde. Bide bu bizim sürekli farı yanan Ybrlerin tahmini aküsü ne kadar gidiyor. Ben alalı 3 ay oldu 3400 km deyim mesela 10000 e kadar dayanırmı?

Farı biraz aşağıya doğru eğseniz şikayetiniz kalmaycak aslında, uğraşmanıza değmez :)

Babaçi, 55watt takınca far aynası kararıyor diye duymuştum ama siz bilirsiniz tabi...

kardeş kararma derken yüksek ısıdan dolayımı acaba? gittiğim tüm elektrik ve oto tesisatçılarına soruyorum 35 watt varmı diye fakat yok,daha önceki as 125 t de 1 yıl kullandım ne aküde nede far iç tasında bir problem çıkmadı,gerçi servisde takmayın tesisat kaldırmaz diyor ama mevcut hali hiç iyi değil

arkadaşlar ybr nin orjinal pistonları bulunmuyomuş. silindiri değiştirecem onada 280 ytl diyolar. Aranızda daha önce silindir değiştiren oldumu yada bunun fiyatını bilen varmı.

benimki 13.000 km de geçenlerde marş basmıyordu.Akünün suyu eksildiği için marş basmakta zorlanıyordu.suyu tamamlayınca düzeldi.sanırım bir 10.000 km daha götürür.

Hmmm anladıM. Aslında çok iyi fikir ama aküyü çok yer heralde. Bide bu bizim sürekli farı yanan Ybrlerin tahmini aküsü ne kadar gidiyor. Ben alalı 3 ay oldu 3400 km deyim mesela 10000 e kadar dayanırmı?

arkadaşlar ybr nin orjinal pistonları bulunmuyomuş. silindiri değiştirecem onada 280 ytl diyolar. Aranızda daha önce silindir değiştiren oldumu yada bunun fiyatını bilen varmı.

sıfırı hala üretilen bir motorun pistonu neden bulunmasınki?280 ytl yan sanayisimi? en iyisi servise bir sorsaydın

ön amortisörlerde sorun yaşayan var mı?
benimkinin sol ön, sizlere ömür.
zorladığımı da hatırlamıyorum ama...:silent:

Piston bulunmaz olur mu yahu, en basiti bir aydın motor ya da yıldız ticareti arasanız gerekli bilgiyi alırsınız... Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyelim...

Babaçi, ısıdan dolayı kararma olduğunu duymuştum, akü ise sorun olmaz gibi geliyor, eski ybr'ler de 55'lik ampül kullanıyor yanlış bilmiyorsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar