internette özen motor un telefonu var
Arkadaşlar sonunda sisleri bağladım, aşağıda da fotoğraflar var, gerçekten çok etkili oldular ama akü-alternatör ikilisi bu sisleri nasıl karşılayacak onu da ilerleyen günlerde göreceğiz
Bu arada sisler merceli farlı ve 12V - 37,5 W x 2 şeklinde güç çekiyorlar...
![]()
![]()
![]()
Fotoğrafları çabuk ekleyebilmek için cep telefonu ile çektim, şimdilik idare edin...
tüm ybr ciler merhaba bende handa cbr 125 kullanıcısıyım maddi nedenlerle motorumu satmam gerekiyor yerine bi ybr alsam diyorum. bi kaç sorum olacak
1- yedek parça fiyatları nasıl
2- km de ne yakıyor
3- son hızı bana yetermi max sürati nedir
şimdiden teşekkürler
tüm ybr ciler merhaba bende handa cbr 125 kullanıcısıyım maddi nedenlerle motorumu satmam gerekiyor yerine bi ybr alsam diyorum. bi kaç sorum olacak
1- yedek parça fiyatları nasıl
2- km de ne yakıyor
3- son hızı bana yetermi max sürati nedir
şimdiden teşekkürler
cbr ortalama 3-3,5 milyara gidiyor
ybr ise 2 -2,5 milyar civarı arada 1 milyar oynuyor cbr ı satıp ybr almağa değmez bence.çünkü daha ruhsat masrafın olacak.
sorularına gelince;
1.yedek parçaları ucuz.( debriyaj balatası takımı 25-20 ytl,sinyal takımı 10 ytl ,arka çamurluk 30-45 ytl arası. yedek parçaları ucuz yani.)
2.kmde 80-95 kuruş yakar.
3.max sürati 115-120
Motorumun 4000 ytl ye alıcısı var o konuda endişe etmiyorum 2000 ytl civarıda da bi ybr alırsam para sıkıntımı giderir. (noter satışlarıydı ruhsat değişmesiydi bilgim var dostum ama yinede teşekkürler acemi değilim yani)
Bilgiler için teşekkürler
Hakikaten koruma demirinin çok faydası var.Malummu oldu ne?hayati geçmiş olsun.bende 10 gün önce , daha önce kırdığım ayağımın üzerine düştüm ve hala bileğime tam olarak yüklenemiyorum. sen ucuz kurtulmuşsun sevindim. benim ayağımın tekrar kırılmasınıda koruma demirlerim önledi. ayağa kalktığımda söyledeiğim ilk şey , iyiki şu koruma demirlerini taktırmışım demek oldu.
ybr 125 almayı düşünüyorum bu ilk motosikletim olacak. 2 sorum olcaktı; sizlere danışmak istiyorum.
1) bu motorla uzun yola 2 kişi çıkılabilirmi. bu durum özellikle rampalarda bana sorun yaratırmı.
2) bu motoru binaya sokmak için 10 basamak merdivenden indirip çıkarmam gerekiyor; ayrıca 4m. kadarda dik bır yerden çıkarmam gerekiyor.
elimle sürükleyerek indirip çıkarabilirmiyim.
güçlü biri sayılırım ama bu mücadele zamanla beni bezdirirmi sizce?
yoksa başka çarelermi düşüneyim.