Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba arkadaşlar,

kappa ön cam ve yan çanta taktım motora,enduro gibi oldu.resim eklemeyi bilsem eklicem ama bilmiyorum.Motora bakmaya bile doyamıyorum

Valla iyi masraf yapmışın anlaşılan, kappa camların da yan çantaların da fiyatlar el yakan cinsten...

Yok canım öyle şey, ben en iyisni bilicem diye bir kaide yok yani :) Ama arabalar ile motorları karşılaştırmamak lazım üstelik de yağlarını, çünkü motosiklet yağları motorların çıktığı yüksek devirlere dayanacak şekilde üretiliyor, bu yüzden de "motosiklet yağı" ve "araba yağı" ayrı kutularda satılıyor.

Vakit ayırdığın için teşekkürler insane;

Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum...

aldığım ybr nin eski sahibi opet full force marka benzin kullanmış ,tesliim

aldığımdan beri akaryakıt almadım.ben total 95 kulanmak istiyorum çünkü eski

motorumda iyi bir izlenim bıraktı ben de .siz hangi benzin den nasıl bir performans

alıyorsunuz?

2.sayfaya düşmüşüz
s15.gif

y125st3.jpg

sayın YBR ciler... lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.. bildiğiniz gibi Orjinal lastikleri SAKURA dan kimse memnun değil.. tubeless yapmayı düşünüyorum... Kullanan var mı? ne marka? yardımcı olursanız sevinirim...

ya nerde bi ybr görsem hep plaka ya egik ya okunmuyor hale gelmiş oda özellikle getirilmiş nedense :)

SaYIN, YBR ciler... lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.. bildiğiniz gibi Orjinal lastikleri SAKURA dan kimse memnun değil.. tubeless yapmayı düşünüyorum... Kullanan var mı? ne marka? yardımcı olursanız sevinirim...

SaYIN, YBR ciler... lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.. bildiğiniz gibi Orjinal lastikleri SAKURA dan kimse memnun değil.. tubeless yapmayı düşünüyorum... Kullanan var mı? ne marka? yardımcı olursanız sevinirim...

tam performans istiyorsan metzeller alacaksın ,ucuz ama idare etsin diyorsan duro marka alabilirsin

slm arkadaşlar.
ybr nin sağ aynasını ayarlarken kırdım. acaba fiyatını bilen veya daha önce değiştiren yada bizim motora uyan başka marka motorların aynaları varmı?
aynasız olarak motor sürmek ve ayna alırkende kazık yememek için cevaplarını bekliyorum. herkese kazasız belasız güzel günler ve dikkatli sürüşler.

aynalar çifti 10 ve ya 15 gibi bişeydi.Tam çıkartamadım ama o civarda idi.Ayrıca bugun ybrmi 70 km civarı sürekli taşlı çakıllı çukurlu dik yokuşlarda kullandım.Yine beni üzmedi :mrgreen:
Lastik işine gelirsek ben kullanmıyom ama bir tanıdığım metzellerden oldukça memnun.

Allah allah ayna için bana burda 35-40 arası bir fiyat söylemişlerdi...

Ben geçen bu hafta sonu metzeller me22 aldım (iç lastikli), inşallah bugün de motora taktırıcam, emok dönüşü lastik hakkındaki fikirlemi yazarım(o zamana kadar yaklaşık 1000-1500km yapmış olurum).

"Ben geçen bu hafta sonu metzeller me22 aldım (iç lastikli), inşallah bugün de motora taktırıcam, emok dönüşü lastik hakkındaki fikirlemi yazarım(o zamana kadar yaklaşık 1000-1500km yapmış olurum)."

insane ayıptır sormasıda kaça maloldu metzeller sana?

Ben geçen bu hafta sonu metzeller me22 aldım (iç lastikli), inşallah bugün de motora taktırıcam, emok dönüşü lastik hakkındaki fikirlemi yazarım(o zamana kadar yaklaşık 1000-1500km yapmış olurum).

insane Metzeller me22 cok hoş desenleri olan bir lastik.. tubelles yapmak istemesem kesinlikle me22 alırdım. yine de emok dönüşün fikirlerini bekleriz... yolun açık olsun..

"Ben geçen bu hafta sonu metzeller me22 aldım (iç lastikli), inşallah bugün de motora taktırıcam, emok dönüşü lastik hakkındaki fikirlemi yazarım(o zamana kadar yaklaşık 1000-1500km yapmış olurum)."

insane ayıptır sormasıda kaça maloldu metzeller sana?

Çiftini 90 liraya aldım.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar