Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Caydirici Korna

Arkadaşlar,

duyulma ve caydırma etkisi daha yüksek korna takabilirmiyiz.Hani duyan şoför motor değilde 4 tekerli vasıta falan geliyo diye düşünsün:queen:.Yoksa bip bip'i kimse tınnamıyo:pr:

Bide benim karakaçanın servis kitapçığında ilk bakım 1000km yada 6. hafta diyor.6 haftada gitmezsek nolur,çünkü ben 3 ayda ancak 1000 km yaparım

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

duyulma ve caydırma etkisi daha yüksek korna takabilirmiyiz.Hani duyan şoför motor değilde 4 tekerli vasıta falan geliyo diye düşünsün:queen:.Yoksa bip bip'i kimse tınnamıyo:pr:

havalı korna takmak yani motora takmak hep fantezilerimden biri olmuştur denemek lazım aslında .yada daha psikopatçası: 16 lastikli bir tırın bütün lastiklerinin bir anda kilitlenmesiyle çıkan gümbürtüyü çok iyi bir şekilde kayıt ediceksin o sesi korna olarak kullanıcaksın :) adamlar sen kornaya basınca yolda kalabiliyorlarmı bakalım? :)

evt aramızda havalı korna kullanan varsa bilgi verebilir mi trafikte bazen çok gerekli oluyor çünkü arabaların camları kapalı korna sesini duymuyorlar.

havalı korna takmak yani motora takmak hep fantezilerimden biri olmuştur denemek lazım aslında .yada daha psikopatçası: 16 lastikli bir tırın bütün lastiklerinin bir anda kilitlenmesiyle çıkan gümbürtüyü çok iyi bir şekilde kayıt ediceksin o sesi korna olarak kullanıcaksın :) adamlar sen kornaya basınca yolda kalabiliyorlarmı bakalım? :)

hakikaten psikopatça olmuş düşünce. valla benim bi arkadaş 3-4 yıldır kullanıyo ama asıl olan orjinal kornayı sökmedi galiba. baktı polis olan ortamlarda işi varsa eğer anahtarla eski kornaya geçiş yapıyo. polis kontrol etse bile abi onlar iptal süs diye taktım diyo yada köyde lazım oluyo falan bunlar diyo.

Olumdancisi'nın kornasıda süper.Arabalara bi korna çaldıgında kamyon geliyo sanıp yol veriyorlar:)

arkdaşlar 1kaç sorum olacak.
1- lastiğim patlayıp değiştirdikten sonra motorun dengesi buzuldu virajlara eskisi gibi giremiyorum yalpalıyo sanki motor.görünürde bi yamukluk yok ama tekerleğin yamuk takılma gibi bi olasılığı varmı acaba?
2- birde ön diskten ara sıra tık tık tık die sesler geliyo ve direksiyondaki hidrolik sapsarı bişey oldu.nedenleri ne olabilir.?

Şimdiden hepinize çokteşekkür ediyorum..

beyler ben motor alacam 2 haftaya kadar apachemi alsam ybr mi diye kararsız kaldım ne dersiniz ben dayanıklı olanını istiyorum güçlülük filan değil

YBR ile İzmir-Kuşadası Gezisi

Hafta sonu ybr ile 200 km yaptım cmt günü 1000 bakımına da götürdüm iki kişi zorlanmadan 100 yapıyor kuşadasından izmir e tam 1 saatte geldim.

bekliyorum işte düzelmeyi ne yapayım.. ama motorum kötü duurmdaymış:( 2.800 lük rapor çıkardı exper:silent::farao:
bütün terslikler üst üste geliyor.. polis memuru ksuur oranını yazmayı unuttuğu için çarptığım arabanın sigortasından alamıyorum parayı ayrıca bir kaç gün önce çarptığım arabanın şöförüde vefat etmiş..
heralde motorumu artık arka bahçemde saksı niyetine kullanacağım:salut:

düşlemek gezi fotolarına bakdım ii gezmişsiniz. ybr kesinlikle hakediyor değilmi, her bir gezi dönüşü bunu daha iyi anlıyorum. Bende çeşmedeydim tık demedi maşallah :)

bendende küçük bi fotoğraf atım dinlenirken :)

bekliyorum işte düzelmeyi ne yapayım.. ama motorum kötü duurmdaymış:( 2.800 lük rapor çıkardı exper:silent::farao:
bütün terslikler üst üste geliyor.. polis memuru ksuur oranını yazmayı unuttuğu için çarptığım arabanın sigortasından alamıyorum parayı ayrıca bir kaç gün önce çarptığım arabanın şöförüde vefat etmiş..
heralde motorumu artık arka bahçemde saksı niyetine kullanacağım:salut:

hadi ya demekki adamın üstünde bi şeyler geziyormuş:(:( İyiki seni bulmadı. Yanlız parayı hiçmi alamıyacaksın yani vefat edince olmuyormuymuş bu işler. 2.800 iyi para bölece nedenli şiddetli bi kaza yaptığını daha iyi anlıya biliyoruz.

Son düzenleme:
Çiçek'e çıkartılan raporu ve motorun resimlerini ben gördüm. O motora o raporu çıkartan experin aklına şaşmak lazım... Kesinlikle o kadar hasar yok o motorda...

ya şu çantaları nerden bulursunuz öyle çok güzel...2 taraftada varmı hayaletfilo? iki kişi binebiliyormu rahat engel oluyormu hiç?

düşlemek gezi fotolarına bakdım ii gezmişsiniz. ybr kesinlikle hakediyor değilmi, her bir gezi dönüşü bunu daha iyi anlıyorum. Bende çeşmedeydim tık demedi maşallah :)

bendende küçük bi fotoğraf atım dinlenirken :)

hadi ya demekki adamın üstünde bi şeyler geziyormuş:(:( İyiki seni bulmadı. Yanlız parayı hiçmi alamıyacaksın yani vefat edince olmuyormuymuş bu işler. 2.800 iyi para bölece nedenli şiddetli bi kaza yaptığını daha iyi anlıya biliyoruz.

EVREN yan çantalar çok güzel olmuş sanki turing motoru olmuş ne kadara yaptırdın bende yaptırmak istiyorum.

Abi O Nasi Ybr Yav çok üsper Olmuş Kaça Patlarki Benim Eşkiyayada Yaptirsak???

EVREN yan çantalar çok güzel olmuş sanki turing motoru olmuş ne kadara yaptırdın bende yaptırmak istiyorum.

YA KUSURA BAKMA DA BİŞEY SORCAM YBR NİN YANLARINA ÇANTA VARMI VE KAÇ PARA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM!!!

Yan çantalar Nekadar Ve Nereden Aldiniz Acil Lazim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar