Arkadaşlar bi sorunum var gibi... ben motoru geçtiğimiz günlerde aldım. ve dün servise götürdüm baştan aşagı güzel bir bakım yaptılar ve serviste o gün için yogunluk yoktu. ustayı baştan sona izledim. BURDAN DA ADANA GİZERLER YAMAHA SERVİS'e (Cumali Ustaya selamlar).
neyse.. bu motor 100km'yi geçmiyor. düz yolda arkadaşlarımız 110-120'den bahsediyor. benim motorum 8500'de..
öneriniz var mı? yada hız nasıl artar? ( öyle cok da oynamak istemem motorla)
Çok geçmiş olsun.Aynısı bende yaşadım ama benim tam tersi oldu megan2 sedanın tamponu delindi ama benim motorda bişey yoktu:cherry:merhaba arkadaşlar,
başımdan küçük bir kaza geçti,ale: bir hundai ın arka tampona bindirdim araba hiçbir hasar olmamasına rağmen benim ön çatalların amortisörlerin ikiside hafif derecede büküldü.henüz servise gitmedim.Bunları yeniden almak istesem yada yaptırmak istesem sizce kaça patlar bilen varmı?
şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar jikle açıkken motor um 3500 4000 devir civarında çalışıyor ilk çalıştırdığımda , bi arkadaşım jikle ayarı bozuk dedi , motor daha yeni sizce bu ayarı yaptırmalıyım , bi de motoru aceleyle teslim aldığım için farketmemeşim motor 150 km civarı kullanılmış ben almadan , bu pek normal değil sanırım ...
bir kaç değişiklik yaptım.yaza hazır :mrgreen:
![]()
Bi ybr gördüm üstünde her renk vardı :mrgreen: :mrgreen: