Arkadaşlar ben ybr yi sipariş verdim ön ödemeyide yaptım ama şimdi forumda yazılanları okuyunca pişman oldum sanki...Motor haftaya gelecek..
Honda cbf150 3650 olmuş ybr yi 3500 e aldım.. Hata mı ettim sizce?
Arkadaşlar ben size burada fiyat sordum 3500 ytl iyimi dedim sizde iyi dediniz bende bu hafta aldım hatta ilk taksidide ödedim. Ama yukarda arkadaşın biri 3150 ye aldım diyor.. Allahtan revamdır yani bu yaptığınız?![]()
Muxa
Yok kardeş hata etmedin sorunsuz bi makinaysa istedigin dogru ettin ama hızsa istedigin yanlış ettin:cat:Cbr125 olmalıydı o zaman tercihin
Arkadaşlar sağolun vala moralim bozulmuştu aslında ben ilk defa vitesli bir motora bineceğim nasipse ama etrafımdakiler hata ettin falan diyince canım sıkıldı biraz.. Birde ısrarla yamahanın çin malı olduğunu hondanın çok daha kaliteli olduğunu söyleyip moralimi bozdular. Benimde çok bilgim olmadığı için tereddütte kaldım. Henüz motoru almadım sonucta değişiklik yapabilirmiyim diye düşünmüştüm..
Pierzig belirgin bir hız farkı varmı bunların arasında yani bunun ölçüsü yada oranı nasıl öğrenebilirmiyim acaba?
Arkadaşlar ben size burada fiyat sordum 3500 ytl iyimi dedim sizde iyi dediniz bende bu hafta aldım hatta ilk taksidide ödedim. Ama yukarda arkadaşın biri 3150 ye aldım diyor.. Allahtan revamdır yani bu yaptığınız?![]()
yok arkadaşım motor 2007 model yani eski stok felan değil . ben ankara kuruçayırlıdan aldım her şey dahil 3150 ye. motorun gerçek fiyatı 3490 ytl idi. peşin fiyatı ise 2900 küsür lü bir rakamdı . taksitli fiyatı 3500. bu arada ybr 125 çok rahat ve kullanması kolay bir motor...Muxa biz ne yapptık ki sana hatta senin iyiliğini için ybr önerdikBir kere o arkadaş 3150 ye almış olabilir çünkü aldığı motor eski stoklardan kalmışdır aldığı firmanın. Ben onu yamaha servisleriyle konuşdum ellerindeki stokları tüketip yeni mal almak için eski fiyattan veriyorlar. Tabi bide bulunduğun şehir öenmli
o yüzden için rahat olsun hiç bi şeyde yanlış yapmadın motorunuda cbf 150 ile filen kıyaslama sakın bu motor ondan daha efsane ve kaliteli motor bunu binince daha rahat anlayıcaksın. Ewet honda indireme gitti ama bak bakalım cbf 250 de yapmışmı
yapmaz çünkü cbf 150 rekabet için çıkartılmış şişrme bi motor bence için rahat olsun senin