Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

MaLiZiYoo35
kardeşim hayırlı olsun sonunda erdin muradına:mrgreen: aldın motor unu allah

kaza bela vermesin keyifli sürüşler dilerim

teşekkürler arkadaşlar en sonunda buldum ve alıyorum şimdi tek sorunum kıredi :) ama onunda sorun oldugu söylenemez bugün hllederim 3 gnü icinde cıkar :)

teşekkürler arkadaşlar en sonunda buldum ve alıyorum şimdi tek sorunum kıredi :) ama onunda sorun oldugu söylenemez bugün hllederim 3 gnü icinde cıkar :)
hade hayırlı olsun :cat: Önümüzdeki haftalarda senide kesin bekleriz o zaman:)
3ooo ihtiyaç kredileri var.Eğer bi işte çalışıyorsan hiç sorun olmaz kredi işi:cat:

arkadaşlar bendede bunun laciverti var 2006 model,sıfır fiyatı normalde 3.500 ytl civarı.ama çok güzel motor çok memnunum
Çok pahalı diyorsun.Fiyatı bayağı bi kırman lazım:cat: Çünkü o fiyata sıfır var zati:cat:

Bende bu motordan alamak istiyorum bi arkadaştan alacağım fakat o kadar nakit yok bu kredi işi hakkında bilgi verebilirmisiniz

kkarabidan
maaş bordronu alıyosun çalıştıgın yerden bankaya başvuruyosun.:cat:

ben de haftaya aranıza katılacak gibiyim ( ailem erhan in vefatından sonra motor almama razı olmayacaklar ama ) 2006 model siyah ybr alacağım.
Bu motor benim 3. motorum olacak

duslemek
Erhanın ölümü bizimde canımızı sıktı.Ölüm başlıgını gördügümde hadii beee diye bagırdım annemde pc başına koştu no'ldu diye ona göstermedim:pale: Haberlerde falan bi kaza haberi görünce başımın etini yiyor.
Aileden izinsiz almayın valla ahLarı kalır üstünüze:pale:
Bide son örnek olan morrigan arkadaş.Korumaları sayesinde kurtuldu.Erhanın durumunu zati biliyorsunuz:pr:
Neyse duslemek ybr alırsan senide toplantılarımıza bekleriz

merhaba ybr 125 ci arkadaşlar bende motorumu aldım , kırmızı ybr 125 plaka dahil 3150 ytl ye aldım ankara kuruçayırlıdan , bi de nolan n84 kask aldım şimdilik...

Hayırlı olsun MaLiZiYoo35. Allah herkese istediği motoru hayırlısı ile almayı nasip etsin. En başta bana dicem:p Ama istediğim motoru almak bana nasip olabilmesi için ilk önce hangisini istediğime karar vermeliyim :pr:

Dünden itibaren YBR ORDUSUNA bende katılmış bulunuyorum. 2006 model Ağustos çıkışlı 8500 KM de SİYAH bir ybr aldım. cok temiz gerçekten.. Allah hepimize daha iyilerini nasip eder inşallah... HEPİNİZE SELAMLAR

bende ybr istiyom yeter artık

arkadaşlar arnıza yeni katıldım uzun zamandır takip edyrm formunuz çok gsl seviyeli ben de tam ybr 125 hastasıyım bu yaz a ne yapıp edip altıma çakecm ama 2.eline güvenemyrm nelere dikkat etmem gerektiğini aktarırasnız çok sevinirim hapinize keyifli sürüşler .....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aranızda olmak cok ısterdım yaw bı dunya ybr cı var

:p :p yahu honda cbf 150 3.640 olmuş:p :p keşke ybr de rekabete girsede biraz fiyatı aşağı çekse ne güzel olur değil mi arkadaşlar:cat: :cat: :cat:

Arkadaşlar ben size burada fiyat sordum 3500 ytl iyimi dedim sizde iyi dediniz bende bu hafta aldım hatta ilk taksidide ödedim. Ama yukarda arkadaşın biri 3150 ye aldım diyor.. Allahtan revamdır yani bu yaptığınız? :(

teşekkür ederim DUSLEMEK. 2.400'e aldım kardeş.. ama değdi dogrusu cünkü,cok temiz makinam var. sadece depo da küçük bir çizik var.onu da rütüşle kapattım.. inşallah sende alırsın en kısa zamanda..

Bende 2006 model siyah renk buldum 19.000 km de 2200 diyor 2000 diyeceğim haftaya para gelirse cok heyecanlıyım rüyalarıma giriyor ybr

kardeş cok güzel motor oldugunu herkes biliyor.. ben sürünce cok daha iyi anladım. inşallah bi an önce alırsın.. aldıgın motorun motor kısmı iiyse.. sorun yok demektir kardeş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar