Tekrar aramıza hoşgeldin Çiçek.Herne kadar yüzyüze tanışmasakta uzunca bir süre bu topic teki birliktelikten dolayı ismen hitap ettim kusura bakmazsın umarım.Üstelik yaşım itibarı ile çoğunuza bir amca şefkati ile yaklaştığımı bilmenizi isterim.Doktorum ve yaşım 50 .Meslektaşlarım senin için yeterli müdahaleyi yapmışlardır eminim.Keşke olmasaydı böyle birşey.Ama bunun senin başına gelmesi ve korumalar hakkında yazdıkların umarım herkesin kulağına küpe olur.Büyük geçmiş olsun...
Neden kusura bakayım ne demek
Ama bir şeye çok üzülüyorum benim ybr'm le bir tanecik fotoğrafım yok:salut: Şehir dışın açıkmadan 6000 km yaptım bir sürü hayalşim vardı; istanbuldan artvine ordanda güneye hataya inip tekrar sahil şeridinden istanbula gidecektim
Ailem bir daha motor yok diyor ama inşallah onlarıda ikna ederim
Kazadan sonrası içinde açıkçası ben pek bir şey yapmadım..Çarptığım fordun şöförü bütün masrafları karşıladı.Ama motor masraafları henüz belli değil onu da konuştuk karşılayacakmış onun sigortası ama tam kesin belli değil.
Olaylar şöyle uygulanıyormuş; Önce motoru servise veriyorsunuz (onlar gelip evimdne aldılar motoru, kargo ücretinide en son fatura çıkarttıklaırnda ekleyeceklermiş) motor serviste bir expert tarafından bakılıp hasar raporu çıkartılıyor ve masraflar belirleniyor sonra size haber veriyorlar şu kadar masraf var başlayalım mı tamire diye onay verince başlayacaklar daha benim hasar raporum gelmedi. Her şey bittikten sonradı parayı önce benden talep ediyorlar ben de çarptığım arabanın sigortasından alacakmışım. Ha birde servis şöyle bir şeyde teklif etti mesela masraf 1000lira diyelim siz bize bırakın biz sizi karıştırmadan direk paraayı sigortadan alalım ama bu 1000lira masrafın yüzde 20 sini bize vereceksiniz dediler. Uğraşamayacaklar için fena teklif değil aslında..
Son olarak hangi tarafın ne kadar suçlu olduğu belli değil henüz.Prosedür değişmiş önceden direkt trafik polisleri bunu belirliyormuş şimdi mahkemede belirleniyormuş.Yani önce mahkemeye çıkacağız.Yasal olarak tam belli olmasada karşı taraf suçlu verdiğimiz savunmalara ve şahitlere göre.
[URL=http://imageshack.us]