arkadaslar sıfır ybr alacagım izmirde 3000ytl buldum fıyat nasıl plaka ruhsat bana ait onlar ne kadar tutar renk kırmızı sızce nasıl pesın fıat 3000ytl
Başka topiclerde bi sallıyorlar ki.....İnanamassın....40.000 i geçti bende nazını görmedim....:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :cat:
arkadaslar sıfır ybr alacagım izmirde 3000ytl buldum fıyat nasıl plaka ruhsat bana ait onlar ne kadar tutar renk kırmızı sızce nasıl pesın fıat 3000ytl
ben 56000 km yol yaptım ybr m ıle bakımlarını zamanıda yaptırdım hava fıltresı bujı vs. zamanında degıstırdım ve tam 56000 km de motorumu sattım eger 40000 km 50000 km dıye ybr den soz edılıyorsa ınanın cunkı ybr bu km lerı yapıyor verılen paranın fazlasıyla hakkını verıyor
arkadaşlar kitapçığında asfaltta kullanılmak için üretilmiştir yazıyor ben dağ köylerine falan çıkmak biraz arazide kullanmayı düşünüyordum sizce sorun olurmu motorda?
yardımcı olayım
arkadaşlar merhaba bence eski ybr ler daha ii dimi ban öyle geliyo bilmiyom yinede beygir fakıda var galiba bide bende 2004 var onu yuvarlak far yapabilir miyiz
arkadaşlar ıkıncıel ybr 2006 1560 km motor cok temız satan arkadas daha plaka ruhsat cıkarmamıs faturası benım uzerıme kesılecek renk sıyah pesın 2400ytl aldım 50ytl kapora verdım önümüzdekı hafta kredıyı halledıcem ve motoru aldım ılk saybı olacagım ıyımı nedersınız
sadece evden işe işten eve gıtmış motor garajd durmuş