Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba arkadaşlar ybr mi dün aldım sadece 10 dakika bindim havaların ısınmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

memrek hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan inşallah.

arkadaşlar şu alarm veya alarmlı diski kilidi işini bir türlü çözemedim istanbul anadolu yakasında uygun fiyata çözeliliceğim bir yer bilen varmı??

motor yüzünden babamla atıştım motoru satıyorum çok sinirlendim ilgilenen varsa daha 6 km sadece 10 dakika bindim kırmızı... plakasını bile daha takmadım akşama takıcam yeni çıktı trafikten.peşin 3300

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
memrek yapma yaw başta hemen hemen hepimizin ailesi kızmış karşı çıkmıştır ama senin iyiliğin için bence güzel dille ikna etmeye çalış aileni satma yazık.

valla birader sinirle karar verme onlarda alışırlar bu motorlu haline hemen pes etme...

motor yüzünden babamla atıştım motoru satıyorum çok sinirlendim ilgilenen varsa daha 6 km sadece 10 dakika bindim kırmızı... plakasını bile daha takmadım akşama takıcam yeni çıktı trafikten.peşin 3300

Durumuna üzüldüm.Almadan önce razı etmedinmi babanı.Yoksa habersiz mi aldın.Eğer öyleyse baban haklı gibi.Ama ikna edebilirsin.Aranızın bozulması üzücü bir olay.Umarım işi tatlıya bağlarsınız.
İyice düşün derim.:cat:

dün teslim aldım motorumu. 23 km.de şimdi. izmir motorcu göçmen bu işi olması gerektiği gibi çok profesyonelce yapıyor. r1 alanda, fazer alanda, ybr alanda aynı şekilde ilgi görüyor. satış temsilcisi m. tunç yeğen bey çok ilgilendi saolsun. aynı ilgi bünyelerinde bulunan serviste de sürdü. motorun tanıtımı öyle güzel yapıldıki (bu ne usta diyemedim) hiç bi şey için. bu forumda görüş yazan herkeze çok teşekkür ederim. günlerce tamamını okuduğum fotoğraflarından ve görüşlerinizden sonra almaya karar verdiğim motorumdan çok memnunum. allah kimseye kaza bela vermesin. herkese keyifli sürüşler

Kardeş aslında durumun hakkında bilgi verirsen daha yardımcı olabiliriz
Mesala kaç yaşındasın,ailenle mi kalıyorsun işin var mı(Ekonomik özgürlügün yani) :S
Şİmdi herkes kafasına göre birşey söyler ama durumuna uymaz bizimde durum seninki ile aynıydı ama günler geçtikçe tepkiler azalmaya başladı

Önceden "motor tehlikeli olm ölüm makinası" gibi laflar sonra yerini "bak rüzgardan hasta olacaksın" gibi şeylere bıraktı.Rüzgar gecirmez bi mont alıncada bu sözlerden de kurtulacagız ama işte benim şimdilik ekonomik özgürlügüm olmadıgımdan mont alamıyorum,hastalanmamak için de kat kat giyiniyorum:)

@osmanfeza
Hade hayırlı olsun Aydın yolundan geçersen çayımızı içersin:cat:

dün teslim aldım motorumu. 23 km.de şimdi. izmir motorcu göçmen bu işi olması gerektiği gibi çok profesyonelce yapıyor. r1 alanda, fazer alanda, ybr alanda aynı şekilde ilgi görüyor. satış temsilcisi m. tunç yeğen bey çok ilgilendi saolsun. aynı ilgi bünyelerinde bulunan serviste de sürdü. motorun tanıtımı öyle güzel yapıldıki (bu ne usta diyemedim) hiç bi şey için. bu forumda görüş yazan herkeze çok teşekkür ederim. günlerce tamamını okuduğum fotoğraflarından ve görüşlerinizden sonra almaya karar verdiğim motorumdan çok memnunum. allah kimseye kaza bela vermesin. herkese keyifli sürüşler

öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan...
bende aynı yerden almayı düşünüyorum göçmenden, fiyat indirim hediye vs gibi konulara açıklık getirirmisin rica etsem...
birde ben geçen hafta gittim 2007 si yoktu,yani sağ elden far açıp kapama butonlu olan model yoktu...Sen 2007 mi aldın 2006 mı?

tüm (hayırlı olsun) mesajlarınıza teşekkürler. chatkut sana özelden yazdım cevabını. motosiklet sahibi olmak isteyipte olamayan herkezinde biran önce kavuşmasını dilerim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güle güle binin motorlarınıza..Gerçekten güzel motor....Paranın tam karşılığını her zaman veren bir motor...

Başka Topic lerde atılıp tutulanlarada pek aldırmayın...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar