Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bence başlangıç motoru
vitesli motora başlayanlar için çok ideal ve bütçesi kısıtlı olanlar için de tam ekoomik bi motor

bugun gündüz rumelifenerinde piknik sonra sarıyer sahil üzerinden balık tutup güzelce bi gezdik

z

z

z

:mrgreen: Arkadaşlar yanlız bu son resimden sonra motoru karşıdaki kalender orduevine bırakmak zorunda kaldım.Problem vardı yardımlarınız lazım kardeşlerim.
motorum 1 senelik.Kontağı açıyorum bazen elektrik namına biey yok sonra ayakla 1-2 basıyorum çalışmasada elektrik geliiyordu.Messela 5 km gittikten sonra eldiven takmak için durdum bugün sonra tekrar çalışştırmak istediğimde gene aynı şey. Ve en sonunda orda artık hiç çalışmadı motor.Yarın gidicem öğleden sonra ne yapayım nedir problem.Akü diyorlar ama akü bittiyse bile o kadar vurdurdum ayakla denedim tık demedi??Bua arada karatayımın kredisi bol bende kızmadım ona 1 senedir tık yok(tu)

Son düzenleme:
sayın motorcu arkadaşlarım abilerim sizlerin sorunum hakkında cevaplarınızı bekliyorum ona göre hareket edeceğim yarın nerdesiniz beaw..

Yahu arkadaşlar,arkadaşa yardım etsenize!Tuttuğu balık sayısını mı düşünüyor adam Allahaşkına.Motorsuz kaldım diyor siz makaraya sarıyorsunuz.Saygılar.:cyclopsan

:mrgreen: Arkadaşlar yanlız bu son resimden sonra motoru karşıdaki kalender orduevine bırakmak zorunda kaldım.Problem vardı yardımlarınız lazım kardeşlerim.
motorum 1 senelik.Kontağı açıyorum bazen elektrik namına biey yok sonra ayakla 1-2 basıyorum çalışmasada elektrik geliiyordu.Messela 5 km gittikten sonra eldiven takmak için durdum bugün sonra tekrar çalışştırmak istediğimde gene aynı şey. Ve en sonunda orda artık hiç çalışmadı motor.Yarın gidicem öğleden sonra ne yapayım nedir problem.Akü diyorlar ama akü bittiyse bile o kadar vurdurdum ayakla denedim tık demedi??Bua arada karatayımın kredisi bol bende kızmadım ona 1 senedir tık yok(tu)

1.kontakta sorun olabilir.
2.bujiye elektrik gelmiyordur.
3.Ön farın orada kablo demeti var.Bir iki soket olması lazım.Onları kontrol et.O soketlerde sorun varsa motoru ne yaparsan yap çalışmaz.:cat:

-----

_CrazYDriveR81_

ilk motorum babamda.:)

arkadaşlar benim ybr de 5000 km sine bastı 3000 bakım hariç hiç bişey yapmadım zinciri yağlmak dışında acaba diyorum akü bakımı falan bişey varmı yapacağımız yada kaç km de aküye bakmak lazım şu an bir sorun yok ama olmasını da istemiyorum

shadowofspirit,
1. Akünü sök ve sıvı seviyelerini bir kontrol et bakalım. Yanında saf su ile gidersen hazırlıklı olursun.
2. kontak dolaylarındaki kablolara iyice bak, kopuk-çıkık bişi var mı...

elektrik hiç yok dediğin için bunlara bakman yeter gibi geliyor...

Millet dreksiyondan 91 aldım:queen:
En geç çarşamba işlemlere başlayabilirmşiz ama bizim maaşı daha almadıgımdan başlayamıyorum :salut:
Bu arada @shadowofspirit insaneye katılıyorum bide ben + buji baglantılarını kontrol et diyecektim :cat:

shadowofspirit hiç elektirik gelmemesi sigorta soketi sorunuda olabilir sigortayı kontrol et. diğer arkadaşlara katılıyorum soket gevşemesinden olması ihtimali büyük.
farlar çalışıyorsa ateşlemeye giden kablo soketleri sokete giren kabloları oynatarak kontrol et. bazı zamanlar küçük bir kırık oluyor oksitlenip iletimi kesiyor o nedenle kabloları tek tek kontrolde fayda var

TuğrulÖzbek;551690' Alıntı:
shadowofspirit hiç elektirik gelmemesi sigorta soketi sorunuda olabilir sigortayı kontrol et. diğer arkadaşlara katılıyorum soket gevşemesinden olması ihtimali büyük.
farlar çalışıyorsa ateşlemeye giden kablo soketleri sokete giren kabloları oynatarak kontrol et. bazı zamanlar küçük bir kırık oluyor oksitlenip iletimi kesiyor o nedenle kabloları tek tek kontrolde fayda var

sorun farın oradaki soketten.Arızası bulundu :)

Morrigan motoru alalı 7 ay oldu.7100 km de:) 10.000 e az kaldı :mrgreen:

Gdm IRC dublex değil.lastiğin ölçüsü 90x90 yanaklı lastik.Motorla gelen lastikten inanki kat kat daha iyi.yolu çok iyi tutuyor.

böyle nasıl :silent:
1mm1.jpg

Böyle nasıl olmuş sonix:mrgreen:

Bu arada ilgilenenler bu motor satılıkmış.Dolaşırken denk geldi.

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3063121

egsozu kaynakçı bayram yapmıştır :queen: :mrgreen:

fıstık yeşilide güzel gösteriyor.. :D

sar305stickerzl8.jpg

1mm1.jpg

1rw8.jpg

5fw9.jpg

buda bayan kullanıcıları için ybr:

1yz8.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar