Böyle nasıl olmuş sonix:mrgreen:
![]()
Bu arada ilgilenenler bu motor satılıkmış.Dolaşırken denk geldi.
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3063121
Pembe olsaydı trafikte biraz zor seyrederdi:queen:buda bayan kullanıcıları için ybr:
![]()
egsozu kaynakçı bayram yapmıştır :queen: :mrgreen:
fıstık yeşilide güzel gösteriyor..
![]()
![]()
![]()
![]()
buda bayan kullanıcıları için ybr:
![]()
ya ben geçen gün şuursuzca tümseğe çıkarken motorun altını küt diye çarptım:cyclopsan
Sonra altına baktım ama göçük falan gibi bir şey göremedim bir sorun yok gibi görünüyordu ama çok üzüldüm ya aptal deyip durudm kendime![]()
maviye hangi renk giderki?Hem şu andaki rengi iyi bence
siyah ybrlerde sorun var arkadaşlar.çok toz tutuyor :mrgreen:
Siyah olduğu için tozu çok belli ediyor.Toz tutmayan,motora sürebileceğimiz cila gibi bişey varmı
siyah ybrlerde sorun var arkadaşlar.çok toz tutuyor :mrgreen:
Siyah olduğu için tozu çok belli ediyor.Toz tutmayan,motora sürebileceğimiz cila gibi bişey varmı
yani şimdi biz benzin geri dönüşünü iptal edersek gücü artacakmı motorların?????????????????2004 ybr nin eni modellerden daha performanslı olmasının nedenlerinden biri benzin geri dönüşümü olmamasındandır.çiğ benzin tekrar karbüratörden geçerek yanma olmaktadır.yani bir miktar güç kaybı olur.
![]()
erdo2002 izmir de bizim asistanimiz siyah 06-ybrsini satiyor 4500 kmde cillop gibi fiyatida uygun bence 2500 tu sanirim shad marka cantasi gibi biriki aksesuarida yaninda verecek, yeni motor aliyor ondan satiyor ,isteyene duyurulur,temiz cillop gibi..