Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim..
Konya da ikamet eden birisi olarak önümüzde ki hafta Alanya'ya Yamaha bayiinden sıfır bir Ybr 125 Esd almaya gideceğim, Konya da bir bayii var ancak satış yapmıyor sadece servis desteği var(dı). Bugün Yamaha'nın sitesinden bakınca Konya da ki bayiliği göremedim ve Yamaha'yı aradım, bayiliğin iptal olduğunu Konya'da yeni bayilik aradıklarını söylediler. Şimdi ben önümüzde ki hafta motosikleti Alanyadan alıp gelsem Konyaya, burda motosikleti baktıracak bir servis yok, ne zaman açılacağı da belli değil,bu motorun ilk bakımı vs. için Alanyaya motoru götürecek durumum da yok, şuan ortada kaldım bana bir fikir verin lütfen. Honda ya yönelcem ama aynı seviye motosikleti olan Cbf 150'yi beğenmiyorum. Diğerleri de soru işareti...
Yamaha ybr'ni honda servisine gösterebilirsin bir sor kabul ederlerse götürüp bir subap ayarı yaptırırsın o kadar zaten servis normalde bir yağını değiştiriyor birde subap ayarı yapıyor heryerini kontrol ettik diyip 80-100 lirayı kıvırıyor.Motul 5100 10-40 yağ al 1 litre km 950 olduğu zaman değiştir yağını sonrada subap ayarı yaptırdınmı geriye birşey kalmıyor.