Debriyaj tam ayırmıyordur muhtemelen vites gecirleride zorlasıyordur. ayar vidasından biraz debriyaj telini gerdir düzelecektir.
debriyaj kaçırıyordur.
2015 model ybr'ye ne kadar zam gelir acaba ?
Bu kadar YBR kullanıcısı olmasına rağmen bu YBR bölümü gerçekten ölü, yazık![]()
Herkese merhaba;
Artçı tutma demirini çıkarmak istiyorum bugün biraz baktım ama anlamadım nasıl çıkarılacağını,çıkaran varsa nasıl yapıldığını anlatabilirmi?
İyi günler herkese. 2006 Model YBR'me koruma demiri + sis farları düşünüyorum. Koruma demirine, sis farlarını montaj etmeyi düşünüyorum. Birde koruma demirine ön tekerin yerden kaldırdığı suyu bacaklarıma gelmesini engellemek için branda v.s tarzında bir materyal düşünüyorum. Öneri ve tavsiyelere açığım.?
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/11/16/MANZARA1.jpg[/url]
dostlar 2014 model 0 km ybr fiyatı kaç tl acaba
Merhabalar. Bende uzun zamandır motosiklet alma peşindeyim ancak kafamı kurcalayan bazı sorular var.
2015 modellerin fiyatları artar denildiği için bende 2014 alma niyetindeyim. 2015 modellerinde sanıyorum hiçbir değişiklik olmaz. Ancak şuan alıp kışın ortasında fazla binemem gibi. Zaten ehliyetimde yok. Motosikleti ehliyetten önce alıp ehliyetide kışın alırım nasıl olur? Birde elimde çok az bir para var. Bir kısmını peşin geri kalanı taksit yaparlar mı bayiler?