merhaba arkadaşlar. Yrb yedek parçalarını uygun fiyatlara nerelerden bulabilirim.?? yardımcı olur musunuz?
Herkese iyi günler.. Bir iş bulduğumda ilk hayalim ybr almaktı. İşi buldum ancak kafama bir kaç soru takıldı. Sene sonu yaklaşıyor. 2 ay içinde alırsam 2014 olucak. Biraz daha bekleyip 2015 almak daha mantıklı değil mi? Tabi 2015 ne zaman piyasaya çıkacak? Biraz araştırma yaptım ancak 2015 model hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Birde malum kış ayına giriyoruz fiyatlar düşer mi? Ne yapmamı önerirsiniz?
Her türlü parçayı ucuz fiyata camgoz veya rialli den bulabilirsiniz. Eğer orijinal parça isterseniz, en güveniliri servisten almak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
teşekkürler rs_güven. güvenilir mi peki rialli ve camgöz. Bursa dan sipariş vericem de...?
Her türlü parçayı ucuz fiyata camgoz veya rialli den bulabilirsiniz. Eğer orijinal parça isterseniz, en güveniliri servisten almak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
teşekkürler rs_güven. güvenilir mi peki rialli ve camgöz. Bursa dan sipariş vericem de...?
Rialli için bir şey diyemem. Ben Adana'da ikamet ediyorum. Camgöz ile ilgili probleminiz olmaz. Olursa, özel mesajla bana ulaşın, ben gider sorunu halletmeye çalışırım.
Arkadaşlar merhaba.Bende 2014 siyah bir ybr aldım, ilk motorum değil, 2013 mavi vardı maddi sebeplerden ötürü satmak zorunda kalmıştım, geçen hafta tekrar sıfır bir tane aldım. Tecrübeli arkadaşlara bir sorum var, ybr nin krank ından ses geliyor bilyesi değişecek falan gibi sorun yaşıyan arkadaşlar var. Bu sorunun yaşamamak için ne yapmamız daha doğrusu neler yapmamamız lazım? Bakım konusunda çok titizimdir her 1000 km de tam sentetik yağ ile değişim yaparım.
birde nette gezinirken istanbul firması olan motoay ve hudson sitelerini buldum. bu firmalar hakkında bilginiz varmı güvenilirlik bakımından?? bunlarda ybr ön grenaj ve far daha uygun fiyatta mesela
Arkadaşlar bu sorun nasıl yaşanıyor gerçekten merak ediyorum, bilenler cevaplarsa sevinirim
Esd yağını değiştirdim, 3700 kmde 20-30 gr yağ eksiltmiş,şimdi castrol 10w40 4t koydum bir sonraki yağ değişimi 6000km sonra yapcagım bakalım ozaman ne kadar eksiltecek
Not:2014 model tek kullanıcı,4700 kmde
Esd yağını değiştirdim, 3700 kmde 20-30 gr yağ eksiltmiş,şimdi castrol 10w40 4t koydum bir sonraki yağ değişimi 6000km sonra yapcagım bakalım ozaman ne kadar eksiltecek
Not:2014 model tek kullanıcı,4700 kmde
Bende Yağını yeni değiştirdim.
2800 Kmde almıstım. 4000 Kmde değiştirdim. Şu anda 6700 Kmde değiştirdim yine. Castrol 10/40 POWER 1 KULANIYORUM. motor bu yağı seviyor.
Ama 3000 km beklemıcem. Her değişimi 2500 kmde yapacam. Motor sağlık acısından + Yağ kömür gibi idi. 20 TL çok bi para değil motorumuz için. 2500 kmde değiştiririm yağını.
Bende Yağını yeni değiştirdim.
2800 Kmde almıstım. 4000 Kmde değiştirdim. Şu anda 6700 Kmde değiştirdim yine. Castrol 10/40 POWER 1 KULANIYORUM. motor bu yağı seviyor.
Ama 3000 km beklemıcem. Her değişimi 2500 kmde yapacam. Motor sağlık acısından + Yağ kömür gibi idi. 20 TL çok bi para değil motorumuz için. 2500 kmde değiştiririm yağını.