Selamlar,
Yarın sıfır YBR 125 satın alacağım. Üzerindeki lastikler beni yazın idare eder mi yoksa kontak çevirmeden Michelin lastik mi takmalıyım? Bir de motorun liste fiyatı 4890 TL. Vade farksız 6 taksit yapıyor Yamaha bayisi. Pazarlık yapsam işe yarar mı?
Ortalama 300-400 km arasında spreyliyorum. %95 olarak kara yolunda yani asfaltta kullanıyorum. toprak yolda pek sürdüğüm söylenemez. 4-5 Spreylemede bir mazot ile temizliyorum. Spreyledikten sonra hemen binmiyorum yağ atması olmasın diye birkaç saat bekleme yapıyorum. Hatta vaktim varsa eğer akşamdan yapıyorum bu işi sabaha alıyorum motorumu biniyorum.
arkadaşlar motorum 12.000 km oldu son zamanlarda motor rolantide beklerken çok vuruntulu çalıştıgını hissettim normal bir ses değil ciğerden geldiği baris belli hiç subap ayarı yaptırmadım ondan kaynaklı olabilirmi?
hoşgeldin, seni de aramıza alalımBu başlığı mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum. Yaş başını alıp gitmeye başladıkça sakin sakin bir ybr 125 alayım dedim.. Sıfırı 4890 iken 2005 modeline 3000 TL isteyen zihniyeti de çözemedim fakat İzmir'de maksimum 3bin civarında önerebileceğiniz ybr varsa sevinirim.
Herkese merhaba bugün ybr 125 alarak aranıza katıldım.Sormak istediğim bişey var bugün biraz kullandım motoru kaldırırken sürekli istop ediyorum hareket halinde vites deiştirirken sorun yok ama kaldırırken hep istop ettim bugün.Nasıl alışabilirim bu debriyaj gaz olayını?
Arka çanta olarak ne kullanıyorsunuz? Daha doğrusu kaç litrelik ve hangi marka ve modeller? Kappa K35 yeterlimidir? Yanımda kilit,bez,yağmurluk,zincir yağı,kargo lastik taşımak için ve durunca eldiveni,buffı çantaya koyup kaskı dışarı kilitlemek için kaç litrelik çanta işimi görür? Kaskı dışarı kilitliyorum,alışkanlık oldu.Arka çantasız motor kullanırdım,arada taktığım zamanda arkanın düzenini bozmak istemem.Biraz garip evet
Birde sahibindende ön camlar var.Çok uzun ve büyük cam istemiyorum.Mesela şunun gibi bişey (gerçi şimdi gerek yok kışa doğru lazım olabilir)
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-ybr-esd-125-on-cam-uzun-tip-yamaha-ybr-k-125-on-cam-fume-renk-159914656/detay/
iş görür mü? ön cam kullananlar ne kullanıyor ve memnunluk düzeyleri nedir?
3700 butcem var arkadaslar butceme uygun motorlar hep 15000km civarinda daha yeni baslicam alsam bi sorun olurmu neye dikkat etmem lazim alirken acaba.