Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar benim motor 2005 model ybr aydınlatması zayıf buna bi öneri bide aga bide böyle sesi yüksek ybrye göre bi korna öneriniz varmı

Bende satarsam pişman olacağıma eminim ama biraz paraya ihtiyacım var. Biraz toparlayınca kesinlikle tekrar alacağım. Tabi satılırsa. :)
Adana'ya yolun düşerse, bir kebap yedirmek isterim.

Bi kebaba hayır diyemem şimdi Denizlide üniversitedeyim nisanda gelirim o taraflara ayarlayabilirsek iyi olur tanışmış oluruz bu vesileyle sonrada sen gelip bi künefemi yersin artık :)

samet senin motorun satılık ilanı varmı? 16000 de mavi bir motor vardi sahibinde de.

Bi kebaba hayır diyemem şimdi Denizlide üniversitedeyim nisanda gelirim o taraflara ayarlayabilirsek iyi olur tanışmış oluruz bu vesileyle sonrada sen gelip bi künefemi yersin artık :)

Senden haber bekliyorum o zaman. :) Bir özel mesajla haber edersin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

arkadaşlar benim motor 2005 model ybr aydınlatması zayıf buna bi öneri bide aga bide böyle sesi yüksek ybrye göre bi korna öneriniz varmı

Bir arkadaşım Seger marka korna taktı. Gayet de memnun. Hiçbir ek bağlantıya da gerek yok. Eski kornayı söküp, onu takabiliyorsun.
Işıklandırma, hepimizin problemi. Powerled sis farı takarak sorunu büyük ölçüde çözebilirsin. Onu da takıp, memnun kalan arkadaşlarım var.
Bu arkadaşlarım, hep Whatsapp grubundaki birkaç Ybr ci. :)

Son düzenleme:
lastik basınçları zincirin orada etikette yazıyor.
kitapçıkta da şu şekilde;

0-90 kg ağırlığa kadar
ÖN : 25 psi
ARKA : 29 psi

90-194 kg ağırlık arasında
ÖN : 25 psi
ARKA : 41 psi

samet senin motorun satılık ilanı varmı? 16000 de mavi bir motor vardi sahibinde de.

Evet doğrudur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------

Karbüratörünüzü temizletin,bujinizide kontrol edin,gerekiyorsa değiştirin..Sorun devam ederse eğer,sibop ayarlarınızı yaptırmanızda faydalı olacaktır.Servis sibop ayarları sıkıysa etki edebileceğini sölemnişti..

Teşekkür ederim, sağolasın pazartesi baktırıcam. Sadece ilk çalışmada birazcık problem oluyor o kadar.

Selamünaleyküm beyler...
2013 Ybr125 için yan ve arka çanta demiri lazım... yan ve arka çanta bağlama demirleri ayrı ayrı mı ikisi bir mi? İstanbul da nereden bulabilirim uygun fiyatlı??
Yaza doğru 5000-6000 km lik bi tur yapacam nasipse,,, şimdiden lazım olacak şeyleri ayarlamak istiyorum,,, selesi biraz sert onu değiştirecem, 3 lü çanta seti lazım arkaya bi givi-kappa vs çanta, yanlara da bağlantı demirine bağlayabileceğim bez çanta düşünüyorum...

Ayrıca ybr'yi küçük görüp ezmeye çalışan yaratıklara karşı gece gündüz görünürlük sağlaması için ön ve arkaya ikili çakarlı(fazla elektirik sistemini zorlamayacak) led'li far nereden bulabilirim...

Yardımlarınızı bekliyorum...

çanta olarak kappa k35 öneririm. ideal boyutlarda ve çok sağlam . ben 2. elini aldım 3 senedir kullanıyorum. çakarlı nasıl olur bilmem ama arka çantaya camların içine şerit led ve öne de power led yapabilirsin. ben yaptım görünürlüğü arttı. dibime yapışan veya aniden önüme atlayanların sayısı azaldı. şerit ledi elektrönikçilerde bulabilirsin.
power led için de kendin yapma şansın var olmazsa da
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...89-6x1-watt-power-led-sis-lambasi-yapimi.html

olmazsa 75 -100 tl arası motorcularda var. mercekli daha profesyonel bir şey istersen http://www.msttech.biz/ var.

Bir motor buldum 2012 model 4000km de temiz kazasi yok ekstra olarak topcase var 3750 diyor son fiyat sizce fiyati nasil uygun mu?

Sifiri nekadar oldu ybr nin? Simdi konustum on camurlukta catlak var belki onu degistiricem cok maliyeti olmaz heralde.

meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim bi sorum olacak bu performans egsozları motora ne kadar bi katkı sağlıyo ben bi ara içi boşaltılmış egsoz taktım motor rahattı fakat ses çok rahatsız ediciydi performansta pek bi etkisi yoktu ama yazın motor rahattı sıkışmıyordu bu egsozlardan biraz bilgi verirseniz sevinirim...

meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim bi sorum olacak bu performans egsozları motora ne kadar bi katkı sağlıyo ben bi ara içi boşaltılmış egsoz taktım motor rahattı fakat ses çok rahatsız ediciydi performansta pek bi etkisi yoktu ama yazın motor rahattı sıkışmıyordu bu egsozlardan biraz bilgi verirseniz sevinirim...

Öyle farkedecek kadar performansı artmaz ki zaten tek silindir 125 cc bir motordan fazla bişey beklememek gerek.Motoru rahatlatır doğru ama yakıt tüketimide artar.Bence Ybr için gereksiz bir modifiye,karar sizin tabi..

Öyle farkedecek kadar performansı artmaz ki zaten tek silindir 125 cc bir motordan fazla bişey beklememek gerek.Motoru rahatlatır doğru ama yakıt tüketimide artar.Bence Ybr için gereksiz bir modifiye,karar sizin tabi..

ya motor 1 yılı aşkın bi süredir 150cc yazında mersin çok sıcak olduğu için motor gereğinden fazla ısınıyor ve sıkışıyor buna bi çözüm olarak bakmıştım ama sizin düşünceleriniz sonucu bu fikrimden vazgeçtim... yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar