Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

mrb arkadaşlar daha önce belirttiğim gibi tvs apache kullanıcısıydım ve yaklaşık 15 gün önce yamaha ybr 125 esd aldım. almaz olaydım abimin gözü kaldı çokta ısrar edince motoru ona vermek zorunda kaldım şöyleki apacheden inip ybr ye binince üzgünüm ama insan altındaki motorun güçsüzlüğünü anlıyor. ve yine motorsuzum. dün rks mağazasında titanic 150 modelini inceleme şansım oldu alet 150 lik kalite görünüyor o kafama takıldı yarın almayı düşünüyorum. yorumlarda pek olumsuz bi yöne rastlamadım o motoru bilen arkadaş varsa biraz bilgi verirse sevinirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-cok-acill-yamaha-ybr-esd-2012-hastane-personelinden-145375343/detay/

beyler yağı değiştikten sonra motor dan çıt çıt ses gelmeye başladı neden acaba bilen varmı

arkadaslar 2014 e cok az kaldı yılbaşından sonra 2013 modellerde fiyat artısı olur mu yoksa bayiler ellerinden çıkarmak için indirim yaparlar mı genelde her yılbaşında fiyatlar yükseldiği için yılbaşından önce almak gerekir ama bayiler ne yapar bilmiyorum konuyla alakalı bilgisi olan var mı

Motosikleti
Yamaha XJ6
Merhaba arkadaşlar
2012 model motorumun aküsü bitti normalmidir. Aku olrak ne tavsiye edersiniz.

benımkıde bıttı yenısını aldım yukı markaydı usta tavsıye ettı sıkayet eden yok dedı 60 lıraydı benımkıde 12 model

Merhaba arkadaşlar
2012 model motorumun aküsü bitti normalmidir. Aku olrak ne tavsiye edersiniz.

Benimki 2011 model, üstelik kış aylarında yatan bir motor. Akü zayıfladığı için geçen yaz bir kere bakıma verdim.
Onun dışında herhangi bir sıkıntısı olmadı. Motorum 17.700 kmde.

Bende bir aya yakın süre satmaya uğraştım. Satılmayınca, vazgeçip ilanı kaldırdım.
Artık mevsim kış olduğundan mıdır? Yoksa artık ybr ayağa düştüğünden midir? bilemedim.
İnşAllah umduğum fiyata alıcı bulursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar